Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Kjøkkenliv med kritt og tavlemaling

Maler du huskelisten på kjøkkenveggen, risikerer du ikke å forlegge den med det første.

cloud_download
fullscreen
 • Kjøkkenliv med kritt og tavlemaling

  Foto: Alanor, Beckers, Butinox Interiør

 • <b>KALENDER</b> Den påmalte kalenderen på kjøleskapsdøren går aldri ut på dato! (Foto: Beckers)

  Foto:

 • <b>SOL PÅ KJØKKENET</b> Med knallgul tavlemaling har du solskinn på kjøkkenet hele året. (Foto: Butinox Interiør)

  Foto:

 • <b>STILFULLT</b> Det blir schwung over husketavlen med en klassisk, bred bilderamme rundt tavlemalingen. (Foto: Alanor)

  Foto:

 • <b>OPPSKRIFT</b> Det er praktisk og morsomt med husets mest populære oppskrift rett på veggen! Og når du er lei, er den enkel å skifte ut. (Foto: Beckers)

  Foto:

 • <b>BAKVEGG</b> Den malte tavlen har fått god plass og fungerer som en tøff bakvegg til møblene. (Foto: Beckers)

  Foto:

 • <b>BILDE</b> Tavlen (5897 Plomme) matcher veggfargen (5896 Slør), og med en ramme rundt ser den ut som et bilde – som en del av interiøret. (Foto: Butinox Interiør)

  Foto:

Annonse
Annonse
MALT SKAPVEGG

NÅR ENDEN ER SORT… At skapveggen i enden av kjøkkenbenken er påført tavlemaling og fungerer som huskeliste = plassbesparende og dekorativt. (Foto: Alanor)

Det er lett å leke seg med tavlemaling, som åpner for spennende, interessante og morsomme huskeliste-løsninger. Dette gjelder selvsagt ikke kun for kjøkkenet, men det er i hvertfall naturlig å plassere familiens handleliste der.

Stålkontroll med lekent tavlekritt

TAVLEKALENDER

KALENDER Den påmalte kalenderen på kjøleskapsdøren går aldri ut på dato! (Foto: Beckers)

Lager du en plan over familiens aktiviteter, kan det du har skrevet enkelt pusses ut og vaskes bort. Og om du ikke akkurat legger en slagplan for hele året med det samme, kan det være kjekt å ha listene godt synlig.

Dersom du maler kalenderen direkte på kjøleskapet, har du full oversikt hver gang du nærmer deg døren. Og akkurat denne kalenderen går aldri ut på dato!

Eller hva med å skrive neste dagers meny, som en påminnelse om hva som må handles inn og hva som må til? Eller rett og slett en hyggelig hilsen til en annen som bor i samme hus.

Som en kreativ del av interiøret

PANNEKAKER

OPPSKRIFT Det er praktisk og morsomt med husets mest populære oppskrift rett på veggen! Og når du er lei, er den enkel å skifte ut. (Foto: Beckers)

Flere av malingene kan blandes i ymse farger i tillegg til sort, noe som gjør dem enkle å tilpasse interiøret og bruken. Det at de gir feste til forskjellige underlag, gir enda flere bruksmuligheter. Når også tavlekritt finnes i like mange farger, er det duket for kreative løsninger.

Det er lett å skape et «levende» veggbilde, som alle i familien kan ta del i, og som endres når dere ønsker et nytt motiv. Om det er lite eller stort, om det er malt direkte på veggen eller på en skapdør, en plate eller lignende, vil det uansett være et fint innslag i rommet.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon om tavlemaling:

Alanor

Beckers

Butinox Interiør

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]