Norsk Akustikksenter annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Kjøkkenliv med kritt og tavlemaling

  •  
  •  
EN DEL AV KJØKKENET Den store tavlen er en stor del av kjøkkenets interiør og gjør mye av atmosfæren der. Den fungerer båd...   Bilder av: Alanor, Beckers, Butinox Interiør
Maler du huskelisten på kjøkkenveggen, risikerer du ikke å forlegge den med det første.
MALT SKAPVEGG
NÅR ENDEN ER SORT… At skapveggen i enden av kjøkkenbenken er påført tavlemaling og fungerer som huskeliste = plassbesparende og dekorativt. (Foto: Alanor)

Det er lett å leke seg med tavlemaling, som åpner for spennende, interessante og morsomme huskeliste-løsninger. Dette gjelder selvsagt ikke kun for kjøkkenet, men det er i hvertfall naturlig å plassere familiens handleliste der.

SOLSKINN
SOL PÅ KJØKKENET Med knallgul tavlemaling har du solskinn på kjøkkenet hele året. (Foto: Butinox Interiør)

Stålkontroll med lekent tavlekritt

TAVLEKALENDER
KALENDER Den påmalte kalenderen på kjøleskapsdøren går aldri ut på dato! (Foto: Beckers)

Lager du en plan over familiens aktiviteter, kan det du har skrevet enkelt pusses ut og vaskes bort. Og om du ikke akkurat legger en slagplan for hele året med det samme, kan det være kjekt å ha listene godt synlig.

Dersom du maler kalenderen direkte på kjøleskapet, har du full oversikt hver gang du nærmer deg døren. Og akkurat denne kalenderen går aldri ut på dato!

Eller hva med å skrive neste dagers meny, som en påminnelse om hva som må handles inn og hva som må til? Eller rett og slett en hyggelig hilsen til en annen som bor i samme hus.

TØFT
BAKVEGG Den malte tavlen har fått god plass og fungerer som en tøff bakvegg til møblene. (Foto: Beckers)

Som en kreativ del av interiøret

PANNEKAKER
OPPSKRIFT Det er praktisk og morsomt med husets mest populære oppskrift rett på veggen! Og når du er lei, er den enkel å skifte ut. (Foto: Beckers)

Flere av malingene kan blandes i ymse farger i tillegg til sort, noe som gjør dem enkle å tilpasse interiøret og bruken. Det at de gir feste til forskjellige underlag, gir enda flere bruksmuligheter. Når også tavlekritt finnes i like mange farger, er det duket for kreative løsninger.

Det er lett å skape et «levende» veggbilde, som alle i familien kan ta del i, og som endres når dere ønsker et nytt motiv. Om det er lite eller stort, om det er malt direkte på veggen eller på en skapdør, en plate eller lignende, vil det uansett være et fint innslag i rommet.

VEGGBILDE
BILDE Tavlen (5897 Plomme) matcher veggfargen (5896 Slør), og med en ramme rundt ser den ut som et bilde – som en del av interiøret. (Foto: Butinox Interiør)
INNRAMMET
STILFULLT Det blir schwung over husketavlen med en klassisk, bred bilderamme rundt tavlemalingen. (Foto: Alanor)

Mer informasjon om tavlemaling

Alanor

Beckers

Butinox Interiør

Les også 6 tips til kjøkkenoppussing på lavbudsjett

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Beckers annons

Nyeste artikler