Kategorier

Meny

Konto

Utnytt entréens potensial

Oppbevaring i gangen være en utfordring, med mye som skal foregå på liten plass.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Utnytt entréens potensial

Foto: Frode Larsen/ifi.no, Espen Grønli/ifi.no, Mona Gundersen/ifi.no

Rommet er vanligvis ikke blant de største arealene i huset. Likevel er det ikke småtteri som forventes av det! Det skal helst ta imot både klær, sko, bager, hjelmer og mere til, og det uten at det oppstår fullstendig kaos. I tillegg bør det ta seg pent ut – det er tross alt det første møte med hjemmet ditt.

Dele på Pinterest Helhet i fargene

AVSTEMT Vindusveggen ble til en hyggelig krok. Benkene, i samme farge som veggen, skjuler panelovner, og rottingen slipper varmen ut. (Foto: Mona Gundersen)

Utnytt plassen i en smal gang

Dele på Pinterest Sitteplass i gangen

SMART PLASSERING Plassen mot rekkverket er utnyttet, med en benk som er laget etter mål og beiset i en varm brunfarge. Rygg- og seteputer i et lekkert stoff tilfører flere farger. (Foto: Frode Larsen)

Tenk smart

En praktisk løsning utelukker ikke at den også kan være pen, og et stilig rom kan også være praktisk. Da gjelder å definere behov og tenke smarte og estetiske løsninger til utforming. Ikke minst er det morsommere å holde orden når saker og ting har sine egne plasser.

Dele på Pinterest Praktisk og pent i gangen

HYGGELIG OG RYDDIG Et fristende sted for en passiar, med friske farger i putetekstilene. Benken sørger for god lagringsplass. (Foto: Frode Larsen)

Under trappen

Den åpne plassen under trappen har en tendens til å fungere som et improvisert lager – dog uten dør. Ikke er det særlig pent og her det samles mye støv. Her er det flere muligheter, som å lage benker til oppbevaring med sittemuligheter eller tette den igjen med plassbygde skap.

Sitteplasser er ofte sårt tiltrengt, og selv om du ikke sitter der mer enn når skoene går av og på, kan de være et hyggelig innslag i rommet. Her ser du bilder av flere kombinerte sittebenker/oppbevaringsplasser, som er en del av interiøret.

Dele på Pinterest Sitteplassen under trappen

HELHET Den rotete plassen under trappen er borte. Skapene er malt i trapp- og veggfargene, og glir inn i interiøret. (Foto: Espen Grønli)

Rommet under trappen

Dele på Pinterest Oppbevaring under trapp

STILIG det mørke hullet under trappen er borte. Tilbake er mye plass til oppbevaring, og godt med sitteplasser – puter i skinnimitasjon. (Foto: Mona Gundersen)

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]