Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Utnytt entréens potensial

Oppbevaring i gangen være en utfordring, med mye som skal foregå på liten plass.

 • Utnytt entréens potensial

  Foto: Frode Larsen/ifi.no, Espen Grønli/ifi.no, Mona Gundersen/ifi.no

 • <b>HELHET</b> Den rotete plassen under trappen er borte. Skapene er malt i trapp- og veggfargene, og glir inn i interiøret. (Foto: Espen Grønli)

  Foto:

 • <b>HYGGELIG OG RYDDIG</b> Et fristende sted for en passiar, med friske farger i putetekstilene. Benken sørger for god lagringsplass. (Foto: Frode Larsen)

  Foto:

 • <b>AVSTEMT</b> Vindusveggen ble til en hyggelig krok. Benkene, i samme farge som veggen, skjuler panelovner, og rottingen slipper varmen ut. (Foto: Mona Gundersen)

  Foto:

 • <b>SMART PLASSERING</b> Plassen mot rekkverket er utnyttet, med en benk som er laget etter mål og beiset i en varm brunfarge. Rygg- og seteputer i et lekkert stoff tilfører flere farger. (Foto: Frode Larsen)

  Foto:

 • <b>STILIG</b> det mørke hullet under trappen er borte. Tilbake er mye plass til oppbevaring, og godt med sitteplasser – puter i skinnimitasjon. (Foto: Mona Gundersen)

  Foto:

Annonse
Annonse
Helhet i fargene

AVSTEMT Vindusveggen ble til en hyggelig krok. Benkene, i samme farge som veggen, skjuler panelovner, og rottingen slipper varmen ut. (Foto: Mona Gundersen)

Rommet er vanligvis ikke blant de største arealene i huset. Likevel er det ikke småtteri som forventes av det! Det skal helst ta imot både klær, sko, bager, hjelmer og mere til, og det uten at det oppstår fullstendig kaos. I tillegg bør det ta seg pent ut – det er tross alt det første møte med hjemmet ditt.

Tenk smart

Praktisk og pent i gangen

HYGGELIG OG RYDDIG Et fristende sted for en passiar, med friske farger i putetekstilene. Benken sørger for god lagringsplass. (Foto: Frode Larsen)

En praktisk løsning utelukker ikke at den også kan være pen, og et stilig rom kan også være praktisk. Da gjelder å definere behov og tenke smarte og estetiske løsninger til utforming. Ikke minst er det morsommere å holde orden når saker og ting har sine egne plasser.

Under trappen

Den åpne plassen under trappen har en tendens til å fungere som et improvisert lager – dog uten dør. Ikke er det særlig pent og her det samles mye støv. Her er det flere muligheter, som å lage benker til oppbevaring med sittemuligheter eller tette den igjen med plassbygde skap.

Sitteplasser er ofte sårt tiltrengt, og selv om du ikke sitter der mer enn når skoene går av og på, kan de være et hyggelig innslag i rommet. Her ser du bilder av flere kombinerte sittebenker/oppbevaringsplasser, som er en del av interiøret.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]