Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Utnytt entréens potensial

  •  
  •   Publisert:
  Frode Larsen/ifi.no, Espen Grønli/ifi.no, Mona Gundersen/ifi.no
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Oppbevaring i gangen være en utfordring, med mye som skal foregå på liten plass.
Helhet i fargene
AVSTEMT Vindusveggen ble til en hyggelig krok. Benkene, i samme farge som veggen, skjuler panelovner, og rottingen slipper varmen ut. (Foto: Mona Gundersen)

Rommet er vanligvis ikke blant de største arealene i huset. Likevel er det ikke småtteri som forventes av det! Det skal helst ta imot både klær, sko, bager, hjelmer og mere til, og det uten at det oppstår fullstendig kaos. I tillegg bør det ta seg pent ut – det er tross alt det første møte med hjemmet ditt.

Utnytt plassen i en smal gang

Sitteplass i gangen
SMART PLASSERING Plassen mot rekkverket er utnyttet, med en benk som er laget etter mål og beiset i en varm brunfarge. Rygg- og seteputer i et lekkert stoff tilfører flere farger. (Foto: Frode Larsen)

Tenk smart

Praktisk og pent i gangen
HYGGELIG OG RYDDIG Et fristende sted for en passiar, med friske farger i putetekstilene. Benken sørger for god lagringsplass. (Foto: Frode Larsen)

En praktisk løsning utelukker ikke at den også kan være pen, og et stilig rom kan også være praktisk. Da gjelder å definere behov og tenke smarte og estetiske løsninger til utforming. Ikke minst er det morsommere å holde orden når saker og ting har sine egne plasser.

Under trappen

Den åpne plassen under trappen har en tendens til å fungere som et improvisert lager – dog uten dør. Ikke er det særlig pent og her det samles mye støv. Her er det flere muligheter, som å lage benker til oppbevaring med sittemuligheter eller tette den igjen med plassbygde skap.

Sitteplasser er ofte sårt tiltrengt, og selv om du ikke sitter der mer enn når skoene går av og på, kan de være et hyggelig innslag i rommet. Her ser du bilder av flere kombinerte sittebenker/oppbevaringsplasser, som er en del av interiøret.

Sitteplassen under trappen
HELHET Den rotete plassen under trappen er borte. Skapene er malt i trapp- og veggfargene, og glir inn i interiøret. (Foto: Espen Grønli)

Rommet under trappen

Oppbevaring under trapp
STILIG det mørke hullet under trappen er borte. Tilbake er mye plass til oppbevaring, og godt med sitteplasser – puter i skinnimitasjon. (Foto: Mona Gundersen)
Les også Ta i bruk det neglisjerte rommet

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: