Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Tepper

Tepper er det perfekte valget for soverom og andre rom hvor du ønsker et mykt og varmt underlag. Les mer om egenskapene, og få inspirasjon og tips til vegg-til-vegg-tepper og løse tepper her.

Artikler

Designeren Lisa Bengtsson er kjent i Sverige og en rekke land for sine sjarmerende mønstre og design. Et unikt samarbeid med gulvleverandøren Golvabia, har nå resultert i en serie avpassede tepper.

Runde tepper er et populært innslag i norske stuer. Fordi den runde formen bidrar til å myke opp rommet og gir en spennende dynamikk.

Et teppe under sofagruppen gjør stuen mer eksklusiv. – Velg gjerne et teppe som får plass til møblene, sier Torhild Rustenberg.

Det er lite hyggelig å være mange til bords når klirrelyder fra servise, prat og latter flyr veggimellom som sprettballer og blir til ubehagelig støy. Her er tipsene som får lydnivået ned og humøret opp.

Teppene er på full fart inn på teppeløse gulv, og nå skal teppene helst være så store at alle beina kommer inn på teppet.

Temperaturen kryper nedover, og vi kryper inn i hulene våre. Da er det tid for å kle gulvet med tepper.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons