Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Tepper

Tepper er det perfekte valget for soverom og andre rom hvor du ønsker et mykt og varmt underlag. Les mer om egenskapene, og få inspirasjon og tips til vegg-til-vegg-tepper og løse tepper her.

Artikler

Teppefliser inspirert av urban natur skal motvirke et «teknologisk interiør». – Vi vil skape naturlige møteplasser og knytte folk sammen, sier teppeekspert Laila Berg Nygaard.

Mikrotuft, minituft eller kompakttuft. Kjært barn har mange navn. I Skandinavia er denne typen tepper svært populær. Kanskje ikke så rart når det gir god akustikk, minimalistisk design og enkelt renhold.

Kreative, innovative gulv som speiler identiteten til huseier øker i popularitet. Med teppefliser er det store muligheter til eget design av gulvet, samtidig som du velger et bærekraftig produkt.

Når vi skal ut å gå, foretrekker vi skog framfor asfalt. Det gjør godt for hele kroppen at underlaget er variert. Noe å tenke på når vi skal velge gulv.

Det finnes gode og dårlige løsninger når akustikk blir et problem. Hos arkitektkontoret Studio NSW på Hamar valgte de den gode løsningen: Teppefliser!

Flere artikler

Finn din nærmeste  

Tarkett annons