Kategorier

Meny

Konto

Teppetrender høsten 2020

Mer enn aldri før har romfølelsen hatt så mye å si for livskvaliteten. Vi bruker tepper til å skape lunhet, dempe akustikk og fordele soner i et hjem som for mange blir brukt hyppig av flere. Fargerike har sammen med InHouse utarbeidet en ny webkatalog som består av utvalgte tepper i ulike prisklasser og kvaliteter. Denne viser de viktigste teppetrender for høsten 2020.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Teppetrender høsten 2020

Foto: Per Erik Jæger

I år har de fleste av oss tilbrakt mye mer tid hjemme enn normalt, og den nye tilværelsen har økt fokuset på hjemmet vårt. Gulvtepper er et viktig element her, da de både demper akustikk og forsterker ulike soner. Med en magisk effekt gir tepper også lunere rom, og er derfor ekstra viktige i dagens interiørbilde.

– Naturmaterialer er for oss nordmenn ekstremt viktig om dagen. Vi ønsker å ivareta miljøet inne og ute. Vi har jobbet med fornybare elementer som ull, jute og bambus, i tillegg til spennende, resirkulerte materialer. Naturen er en av våre viktigste kilder til avkobling, og vi bringer den gode følelsen inn i hjemmet med design inspirert av planter og landskap, skriver Fargerike i sin pressemelding.

Dele på Pinterest Alpen Stålgrå Dinesen

Foto: Sveinung Bråthen

SPENNENDE STRUKTUR: Teppet Alpen Stålgrå Dinesen fra InHouse.

–  Viskosetepper med sin flotte glans og luksuriøse overflate, er de mest populære teppene i Norge akkurat nå, men også langhårede tepper og rustikke overflater, forteller konseptansvarlig i Fargerike, Steffen Strømme. Han forteller videre at taktilitet er et viktig stikkord innenfor innredning, og det kommer tydelig frem i årets teppesortiment, sier Fargerike.

Dele på Pinterest Teppet Essens fra InHouse

Foto: Sveinung Bråthen

DELIKAT GLANS: Teppet Essens fra InHouse.

– Kreativ leder i Fargerike, Tale Henningsen viser frem tepper med stor variasjon i mønster. Art Deco og Arts&Crafts henter sin inspirasjon fra historiske mønstre i et nytt formspråk, som fint finner sin plass i det moderne hjem. Etniske tepper med eksotiske innslag fra Sør-Amerika og Afrika er også i vinden, så vi er helt klart blitt tøffere i mønsterbruken vår, og variasjonen i type mønstre er stor, skriver de videre i pressemeldingen. 

Dele på Pinterest Teppe Kenya-antrasitt fra Inhouse

Foto: Sveinung Bråthen

LEKENT MØNSTER: Teppe Kenya-antrasitt fra Inhouse.

– Grått er den mest solgte teppefargen i Norge, og dette gjenspeiles i årets kolleksjon. Samtidig er det en dreining mot varmere farger, uttaler designer Torhild Rustenberg i InHouse. Toner som taupe, sobel, korngul og jute er gode eksempler på dette. Sterkere gultoner som sennep og oker er også veldig aktuelle, i tillegg til ulike nyanser av grønt og blått, sier Fargerike.

– Den nye teppekolleksjonen er nå tilgjengelig og kan bestilles i alle Fargerike-butikker over hele Norge. Vi har interiørkonsulenter som kan hjelpe til med teppevalget. Trenger du å tilpasse tepper til spesialmål, er det også mulig, sier de.

Se hele teppekolleksjonen her: https://www.fargerike.no/magasin/innetepper/

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]