Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Få et lite stykke Norge på teppet

Nå kan du få den kjente profilen av hoppbakken i Holmenkollen, et flyfoto av Frognerparken eller et par skispor i snøen på stuegulvet. En helt ny teppekolleksjon, inspirert av Norge, lanseres av InHouse i samarbeid med premiumprodusenten Kasthall.

cloud_download
fullscreen
 • <b>STILISERTE STIER:</b> I fulgperspektiv får turveiene i Frogenerparken et tydelig geometrisk mønster.

  Foto: InHouse

 • <b>HOLMENKOLLEN: </b>Den kjente profilen av hopptårnet i Holmenkollen, er et av motivene som pryder serien med tepper.

  Foto: InHouse

 • <b>SKISPOR:</b> Mønsteret i snøen som dannes da preppemaskinen lager skispor kan du nu ta inn i stuevarmen.

  Foto: InHouse

 • HØSTFARGER: Teppet kommer i fargene gressgrønn, høst og vinter. Grønnfargen illustrerer parken i vår- og sommersesongen, høst er en rusttone som representerer høstsesongen, og vinter er en lys gråfarge.

  Foto: InHouse

 • LANDEMERKE: Holmenkollen er et kjent landemerke i Oslo. Hopptårnet på toppen av åsen er synlig fra lang avstand. Nå finnes motivet også som teppe.

  Foto: InHouse

 • DESIGNER: – Det har vært inspirerende å få ta del i fagkompetansen og kjærligheten Kasthall har til håndverket sitt. Vi er stolte av å kunne tilby denne kolleksjonen i samarbeid med dem, sier Torhild Aune Rustenberg, Kreativ leder i InHouse.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

Annonse
Annonse

InHouse by Kasthall

Designeren

DESIGNER: – Det har vært inspirerende å få ta del i fagkompetansen og kjærligheten Kasthall har til håndverket sitt. Vi er stolte av å kunne tilby denne kolleksjonen i samarbeid med dem, sier Torhild Aune Rustenberg, Kreativ leder i InHouse.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

– Vi har jobbet lenge med å lage en teppekolleksjon som henter frem noe av det essensielle og norske, og samtidig får det riktige og autentiske skandinaviske uttrykket. Vi er stolte av å kunne tilby denne kolleksjonen i samarbeid med Kasthall, sier Torhild Aune Rustenberg, Kreativ leder i InHouse, som selv har designet teppemønstrene.

Alle teppene i kolleksjonen «InHouse by Kasthall» er laget i ny New Zealand-ull og håndtuftet hos Kasthall i Kinna i Sverige. Teppene kommer i størrelsene 160x230 og 200x290. Teppene er til salgs i interiørbutikker, og er på vei ut i andre butikker der du kjøper møbler og tepper ellers.

Holmenkollen

HOLMENKOLLEN: Den kjente profilen av hopptårnet i Holmenkollen, er et av motivene som pryder serien med tepper.
camera_alt (InHouse)

I et samarbeid mellom den norske teppedistributøren InHouse og den kjente svenske kvalitetsprodusenten Kasthall, er stiliserte tegninger av Holmenkollen med Nasjonalanlegget for hopp på toppen, gangveiene mellom treene i Frognerparken og et skispor overført til en serie avpassede tepper. Sammen med den svenske kvalitetsprodusenten Kasthall har Inhouse utviklet en helt ny teppekolleksjon med design inspirert av Norge. Designene er laget av Torhild Aune Rustenberg, kreativ leder i InHouse.

Holmenkollen i profil

Landemerke

LANDEMERKE: Holmenkollen er et kjent landemerke i Oslo. Hopptårnet på toppen av åsen er synlig fra lang avstand. Nå finnes motivet også som teppe.
camera_alt (InHouse)

Teppet «Holmenkollen» kommer i fargen lys grå, som gir assosiasjoner til den berømte Kollentåken. Designet tar utgangspunkt i den majestetiske hoppbakken, og mønsteret i teppet skapes ved å spille på teksturene og fargeforskjellene man får når man jobber med garn i ulike høyder og avslutninger. Teksturen i overflaten gjør teppet både mønstret og ensfarget på én og samme gang.

– Jeg kjører forbi Holmenkollbakken hver dag til jobb, og jeg elsker hvordan silhuetten av hoppbakken ruver i horisonten og kan sees fra så mange steder i Oslo og omegn, forteller Torhild Aune Rustenberg.

Skispor i gråvær

Skispor

SKISPOR: Mønsteret i snøen som dannes da preppemaskinen lager skispor kan du nu ta inn i stuevarmen. 
camera_alt (InHouse)

​Lite er så norsk som langrennssporten, og for mange nordmenn er langrenn favorittrekreasjonen. Med teppedesignet Skispor er det mulig å ta med den gode følelsen av nypreppede skispor inn i hjemmet eller hytta. Skispor kommer i fargen lys grå.

Frognerparken fra lufta

Stiliserte stier

STILISERTE STIER: I fulgperspektiv får turveiene i Frogenerparken et tydelig geometrisk mønster. 
camera_alt (InHouse)

– Det var ved et tilfeldig Google-Maps-søk at jeg oppdaget hvilket vakkert mønster Vigelandsparken danner fra luften, forteller Aune Rustenberg. I designet «Frognerparken» har vi latt oss inspirere av parkanleggets veier, og laget et iøynefallende geometrisk teppedesign, sier Aune Rustenberg.

Teppet har en kombinasjon av skåren og boucle overflate og ulike garnhøyder. Det gir en vakker dybde, og også fargeforskjeller som forsterker mønsteret. Teppet kommer i fargene gressgrønn, høst og vinter. Grønnfargen illustrerer parken i vår- og sommersesongen, høst er en rusttone som representerer høstsesongen, og vinter er en lys gråfarge.

Oppdatert: 15.04.2020  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Mer informasjon

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]