Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Hverdagsluksus med teppe på soverommet

Med teppe på soverommet får du en myk start på dagen.

cloud_download
fullscreen
 • <b>PERSONLIG:</b> Ensfarget, mønstret, heldekkende, løst, ull, syntetisk – det finnes et hav av teppemuligheter! Teppet her er fra kolleksjonen Ateljé fra Golvabia, i fargen Sand.

  Foto: Golvabia

 • <b>LUKSUS:</b> Der bare, kalde føtter skal settes ned på morgenen, er kun det beste godt nok. Her er Palermo Silver fra Golvabia.

  Foto: Golvabia

 • <b>ROLIG:</b> Med teppe på gulvet, deilige tekstiler i sengen og dempede farger, kan du skape soveromsdrømmen. Teppet her er fra Musum Interiør og heter Natural Embrace i fargen Beige.

  Foto: Musum Interiør

 • <b>MYKT:</b> Tepper både luner og demper akustikk. Ikke rart vi vil ha dem på soverommet! Her er Van Besouw 2605 fra Intag.

  Foto: Intag

 • <b>VELG RETT:</b> Det gjelder å velge rett teppe til rett sted. Gjør deg derfor kjent med egenskapene. Dette teppet er fra Danfloor sin kolleksjon Evolution, i designet Geo Form.

  Foto: Danfloor

 • <b>VISKOSE:</b> Med viskose på gulvet, som BUGA Rugs Charles fra InHouse, blir det en drøm å stå opp.

  Foto: InHouse

Annonse
Annonse
Teppe på soverommet

LUKSUS: Der bare, kalde føtter skal settes ned på morgenen, er kun det beste godt nok. Her er Palermo Silver fra Golvabia.
camera_alt (Golvabia)

Med et mykt, varmt og behagelig teppe på soverommet er det litt morsommere å stå opp om morgenen. Det gir deg et innslag av luksus som trengs i en hektisk hverdag. Og ikke bare er det godt å sette de bare føttene på – det gir også rommet et eksklusivt og lunt preg, og bør blant annet stå øverst på ønskelisten hvis du vil skape «hotellstilen» hjemme.

Privat sfære

Mens det i hjemmets øvrige rom er vanlig å legge hardere gulv, som tregulv, laminat og vinyl, med løse tepper oppå, er det rom for å skeie litt ekstra ut på soverommet. Med et mykt, heldekkende teppe, markerer du den private sonen, og avgrenser den fra resten av boligen.

Heldekkende teppe på soverommet

ROLIG: Med teppe på gulvet, deilige tekstiler i sengen og dempede farger, kan du skape soveromsdrømmen. Teppet her er fra Musum Interiør og heter Natural Embrace i fargen Beige.
camera_alt (Musum Interiør )

Stille om natten

Viskoseteppe på soverommet

MYKT: Tepper både luner og demper akustikk. Ikke rart vi vil ha dem på soverommet! Her er Van Besouw 2605 fra Intag.
camera_alt (Intag)

I tillegg til å være lunt, varmt og litt eksklusivt, har tepper også den gode, praktiske egenskapen at de demper akustikken i rommet. De jager bort lyder, forbedrer romklangen og gjør det rett og slett bedre å oppholde seg der.

Velg riktig teppe

I prinsippet kan alle typer tepper brukes på soverommet. Her er det hva du ønsker av utseende, følelse, pris og egenskaper som bestemmer. Om du skal ha høy eller lav luv, ull eller syntetisk, mønstret eller ensfarget, bunner rett og slett i smak og behag. Men noen råd kan du ta med deg. Vil du ha et teppe som isolerer godt, for eksempel i et eldre, trekkfullt hus, kan det være lurt å gå for et teppe i ullkvalitet. Ønsker du et mykt teppe med silkeaktig, eksklusivt utseende, er det viskose og tencel du bør kikke etter. Husk uansett at det å velge teppe til et rom er akkurat som å velge maling eller tapet; det gjelder å se etter rett kvalitet til ditt bruk.

LES OGSÅ: Tips til deg med teppetanker

Rett teppe på rett sted

VELG RETT: Det gjelder å velge rett teppe til rett sted. Gjør deg derfor kjent med egenskapene. Dette teppet er fra Danfloor sin kolleksjon Evolution, i designet Geo Form.
camera_alt (Danfloor)

Heldekk eller avpasset

Viskose-teppe på soverommet

VISKOSE: Med viskose på gulvet, som BUGA Rugs Charles fra InHouse, blir det en drøm å stå opp.
camera_alt (InHouse)

Vegg-til-vegg-tepper, eller heldekkende tepper, har blitt mer og mer populært på soverom de siste årene. Og det er det gode grunner til. Det gir den myke, behagelige følelsen i hele rommet, og gir god isolasjon både med tanke på varme og lyd mellom etasjene. Det er også en god sklisikring, og med jevnlig renhold bidrar det til et godt inneklima, ved at det holder på støvet og hindrer at det virvler rundt i rommet.

Om ikke heldekkende teppe er noe for deg, eller du har et flott gulv du ikke vil skjule, kan du innrede soverommet med løse tepper. De er enkle å skifte ut og flytte på, noe som gjør det lettere å være litt mer vågal i farge- og mønstervalg.

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Hovedbilde/PERSONLIG:

Teppe: Ateljé, Sand – GOLVABIA

remove_circle_outline
LUKSUS:

Teppe: Palermo Silver – GOLVABIA

remove_circle_outline
ROLIG:

Teppe: Natural Embrace, 39-Beige – MUSUM INTERIØR

remove_circle_outline
MYKT:

Teppe: er Van Besouw 2605 – INTAG

remove_circle_outline
VELG RETT:

Teppe: Evolution, Geo Form – DANFLOOR

remove_circle_outline
VISKOSE:

Tepper: InHouse, BUGA Rugs, Charles – INHOUSE GROUP

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]