Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Innred personlig med trendy gulv

  Tarkett
Uansett hvilken interiørstil du liker, kan gulvet matche og bygge opp under din personlige stil.

Å gi hjemmet en personlig stil med farger og materialer du liker er nåtidens megatrend. I den prosessen er det viktig å ta hensyn til den største flaten av dem alle – nemlig gulvet. Golvet setter et tydelig avtrykk i rommet og bidrar i høyeste grad til stemningen.  Nå presenterer gulvprodusenten Tarkett  fire nye gulvtrender som veiviser til gode gulvvalg til ulike stilretninger.

De fire trendretningene går mot skandinavisk, naturinspirert, eksotisk eller vintage-stil, og underbygges av spennende gulvmaterialer som henger sammen i farge, form og design.

Skandinavisk stil – «Urban Cocoon»

Konseptet «Less is more» og det å velge gulv og innredningsdetaljer med omtanke, symboliserer den skandinaviske stilen, «Urban Cocoon». Her settes estetikken og nedstrippet minimalisme i sentrum. Når det kommer til valg av gulv, er det klassiske rutemønstre, duse hvitlakkerte overflater og vinyl i eksklusiv design som gjelder.

Urban Cocoon
URBAN COCOON: Parkettgulvet Noble Eik Soho, med sitt klassiske rutemønster, gir en luksuriøs følelse sammen med de minimalistiske møblene. Tarkett

Leken vintage – «Colorful Place»

Colourful Place
COLORFUL PLACE: Starfloor Click, her vist i Antikk Oak White, skaper den perfekte rammen for et personlig hjemmekontor. Tarkett

Fantasi, individualitet og et ønske om å skape noe eget og personlig symboliserer stilen Colorful Place. Her er ønsket om være annerledes og å finne egne løsninger sentral. Skap et varmt og koselig hjem, preget av vintage og lekenhet, med gulvprodusentens brede utvalg gulvløsninger.

Eksotisk inspirasjon – «Eclectic Home»

Stilen «Eclectic Home» speiler en innredningsstil inspirert av eksotiske reiser og spennende kulturer. Her mikses kontrastfarger og ulike teksturer med unike objekter og detaljer. Det finnnes en rekke gulv i ulike utførelser som passer inn i trenden.

Eclectic Home
ECLECTIC HOME: Dette vakre vinylgulvet, Tarkett Trend Istanbul Medium Grey, tilfører en etnisk følelse til et skandinavisk kjøkken. Tarkett

Naturinspirert – «Green Factory»

Green Factory
GREEN FACTORY: Vinylgulvet Tarkett Extra Stylish Concrete Light Grey i et moderne betongdesign – et praktisk og slitesterkt gulv. Tarkett

Den naturinspirerte stilen, «Green Factory», fremmer balansen mellom det moderne og det tradisjonelle. Den viser vårt behov for å være nær naturen ved å integrere ulike elementer og naturlige materialer i hjemmet. Gulv i materialer og mønstre som betong, marmor og rustikke overflater er høyaktuelle.

Les også Slik lykkes du med mønstermix

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: