Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Innred personlig med trendy gulv

Uansett hvilken interiørstil du liker, kan gulvet matche og bygge opp under din personlige stil.

 • <b>COLORFUL PLACE: </b>iD Mixonomi er et modulært designgulv med ti ulike geometriske former som mikses i hverandre. Paletten består av 33 ulike farger.

  Foto: Tarkett

 • <b>COLORFUL PLACE:</b> Starfloor Click, her vist i Antikk Oak White, skaper den perfekte rammen for et personlig hjemmekontor.

  Foto: Tarkett

 • <b>ECLECTIC HOME: </b>Inspirert av eksotiske reiser, er Starfloor Click Patchwork Retro det perfekte gulv for en personlig interiørstil.

  Foto: Tarkett

 • <b>ECLECTIC HOME:</b> Dette vakre vinylgulvet, Tarkett Trend Istanbul Medium Grey, tilfører en etnisk følelse til et skandinavisk kjøkken.

  Foto: Tarkett

 • <b>GREEN FACTORY: </b>Vinylgulvet Tarkett Extra Stylish Concrete Light Grey i et moderne betongdesign – et praktisk og slitesterkt gulv.

  Foto: Tarkett

 • <b>GREEN FACTORY: </b>Noble Oak Scandinavia, et mønstergulv inspirert av gamle tradisjonsrike og klassiske parketter, gir en eksklusiv og moderne følelse.

  Foto: Tarkett

Annonse
Annonse

Å gi hjemmet en personlig stil med farger og materialer du liker er nåtidens megatrend. I den prosessen er det viktig å ta hensyn til den største flaten av dem alle – nemlig gulvet. Golvet setter et tydelig avtrykk i rommet og bidrar i høyeste grad til stemningen.  Nå presenterer gulvprodusenten Tarkett  fire nye gulvtrender som veiviser til gode gulvvalg til ulike stilretninger.

De fire trendretningene går mot skandinavisk, naturinspirert, eksotisk eller vintage-stil, og underbygges av spennende gulvmaterialer som henger sammen i farge, form og design.

Skandinavisk stil – «Urban Cocoon»

Konseptet «Less is more» og det å velge gulv og innredningsdetaljer med omtanke, symboliserer den skandinaviske stilen, «Urban Cocoon». Her settes estetikken og nedstrippet minimalisme i sentrum. Når det kommer til valg av gulv, er det klassiske rutemønstre, duse hvitlakkerte overflater og vinyl i eksklusiv design som gjelder.

Urban Cocoon

URBAN COCOON: Parkettgulvet Noble Eik Soho, med sitt klassiske rutemønster, gir en luksuriøs følelse sammen med de minimalistiske møblene.
(Tarkett)

Leken vintage – «Colorful Place»

Colourful Place

COLORFUL PLACE: Starfloor Click, her vist i Antikk Oak White, skaper den perfekte rammen for et personlig hjemmekontor.
(Tarkett)

Fantasi, individualitet og et ønske om å skape noe eget og personlig symboliserer stilen Colorful Place. Her er ønsket om være annerledes og å finne egne løsninger sentral. Skap et varmt og koselig hjem, preget av vintage og lekenhet, med gulvprodusentens brede utvalg gulvløsninger.

Eksotisk inspirasjon – «Eclectic Home»

Stilen «Eclectic Home» speiler en innredningsstil inspirert av eksotiske reiser og spennende kulturer. Her mikses kontrastfarger og ulike teksturer med unike objekter og detaljer. Det finnnes en rekke gulv i ulike utførelser som passer inn i trenden.

Eclectic Home

ECLECTIC HOME: Dette vakre vinylgulvet, Tarkett Trend Istanbul Medium Grey, tilfører en etnisk følelse til et skandinavisk kjøkken.
(Tarkett)

Naturinspirert – «Green Factory»

Green Factory

GREEN FACTORY: Vinylgulvet Tarkett Extra Stylish Concrete Light Grey i et moderne betongdesign – et praktisk og slitesterkt gulv.
(Tarkett)

Den naturinspirerte stilen, «Green Factory», fremmer balansen mellom det moderne og det tradisjonelle. Den viser vårt behov for å være nær naturen ved å integrere ulike elementer og naturlige materialer i hjemmet. Gulv i materialer og mønstre som betong, marmor og rustikke overflater er høyaktuelle.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]