IFI logo
Se flere bilder
Innred personlig med trendy gulv

Foto: Tarkett

Innred personlig med trendy gulv

Uansett hvilken interiørstil du liker, kan gulvet matche og bygge opp under din personlige stil.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å gi hjemmet en personlig stil med farger og materialer du liker er nåtidens megatrend. I den prosessen er det viktig å ta hensyn til den største flaten av dem alle – nemlig gulvet. Golvet setter et tydelig avtrykk i rommet og bidrar i høyeste grad til stemningen.  Nå presenterer gulvprodusenten Tarkett  fire nye gulvtrender som veiviser til gode gulvvalg til ulike stilretninger.

De fire trendretningene går mot skandinavisk, naturinspirert, eksotisk eller vintage-stil, og underbygges av spennende gulvmaterialer som henger sammen i farge, form og design.

Skandinavisk stil – «Urban Cocoon»

Konseptet «Less is more» og det å velge gulv og innredningsdetaljer med omtanke, symboliserer den skandinaviske stilen, «Urban Cocoon». Her settes estetikken og nedstrippet minimalisme i sentrum. Når det kommer til valg av gulv, er det klassiske rutemønstre, duse hvitlakkerte overflater og vinyl i eksklusiv design som gjelder.

Se flere bilder
Urban Cocoon

Foto: Tarkett

URBAN COCOON: Parkettgulvet Noble Eik Soho, med sitt klassiske rutemønster, gir en luksuriøs følelse sammen med de minimalistiske møblene.

Leken vintage – «Colorful Place»

Fantasi, individualitet og et ønske om å skape noe eget og personlig symboliserer stilen Colorful Place. Her er ønsket om være annerledes og å finne egne løsninger sentral. Skap et varmt og koselig hjem, preget av vintage og lekenhet, med gulvprodusentens brede utvalg gulvløsninger.

Se flere bilder
Colourful Place

Foto: Tarkett

COLORFUL PLACE: Starfloor Click, her vist i Antikk Oak White, skaper den perfekte rammen for et personlig hjemmekontor.

Eksotisk inspirasjon – «Eclectic Home»

Stilen «Eclectic Home» speiler en innredningsstil inspirert av eksotiske reiser og spennende kulturer. Her mikses kontrastfarger og ulike teksturer med unike objekter og detaljer. Det finnnes en rekke gulv i ulike utførelser som passer inn i trenden.

Se flere bilder
Eclectic Home

Foto: Tarkett

ECLECTIC HOME: Dette vakre vinylgulvet, Tarkett Trend Istanbul Medium Grey, tilfører en etnisk følelse til et skandinavisk kjøkken.

Naturinspirert – «Green Factory»

Den naturinspirerte stilen, «Green Factory», fremmer balansen mellom det moderne og det tradisjonelle. Den viser vårt behov for å være nær naturen ved å integrere ulike elementer og naturlige materialer i hjemmet. Gulv i materialer og mønstre som betong, marmor og rustikke overflater er høyaktuelle.

Se flere bilder
Green Factory

Foto: Tarkett

GREEN FACTORY: Vinylgulvet Tarkett Extra Stylish Concrete Light Grey i et moderne betongdesign – et praktisk og slitesterkt gulv.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.