Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fire grunner til at høst er teppetid

Et teppe vil gjøre underverker når du synes stuen virker naken og kald.

 • <b>CHARLES:</b> Leverandørene er flinke til å holde tritt med fargemoten. Teppeserie Charles fra InHouse er i høst utvidet med Taupe – en blanding av det brune og grå, som vil tilføre stilfull varme til interiøret.

  Foto: InHouse

 • <b>GRACE:</b> Et velurteppe med flott spill i herlig høstfarger varmer både for øyne og føtter. Teppe leveres på mål av Golvabias forhandlere.

  Foto: Golvabia

 • <b>MYKT:</b> Den blå stuen får en myk og hyggelig atmosfære når sofagruppen rammes inn av et tykt teppe. Teppet er fra Intag/Van Besouw.

  Foto: Intag

 • <b>ULL:</b> Tepper i deilig ull, håndvevd på tradisjonelle trevever gir mulighet for å skape vakre og rike strukturer. Teppene leveres på mål og føres av Intag.

  Foto: Intag

 • <b>LUNERE:</b> Den lyse og luftige sommerstuen får et lunere preg med teppe under spisebordet. Teppet Grand Bazar fra Golvabia leveres i ønsket størrelse.

  Foto: Golvabia

 • <b>PÅ RULL:</b> Fortvil ikke om du ikke finner et teppe i den størrelsen eller fargen du ønsker. Det åpner seg et hav av muligheter blant tepperullene. Prøvene her er fra Intag og du får teppe så stort du ønsker.

  Foto: Intag

Annonse
Annonse

Det skjer noe med rommene våre om høsten når kveldene blir mørke og kjøligere. Det som var lyst, lett, deilig svalt og luftig i sommer virker plutselig litt nakent og kaldt. Det hjelper ikke om gulvet er aldri så lekkert, eller om vi tenner enda mer lys.

Varm og myk kontrast

Rødt velurteppe

GRACE: Et velurteppe med flott spill i herlig høstfarger varmer både for øyne og føtter. Teppe leveres på mål av Golvabias forhandlere.
(Golvabia)

Kjenner du det slik? Løsningen er å få inn noe mykt og taktilt som kontrast til det glatte og harde. Det raskeste og svært virkningsfulle er et teppe (eller flere). Et teppe vil myke opp og virke lunende på mange måter.

Sanselig fornyelse

Hele sanseapparatet vårt vil ta godt imot et teppe. Ørene frydes ved at romklangen dempes, og med et mykere lydbilde opplever vi at atmosfæren i rommet blir hyggeligere. Et teppe er også en behagelig visuell opplevelse; vi føler mykheten bare ved å se. Føttene vil juble, for kalde gulv er ukoselig. Og drister deg til å gå for et teppe med frisk farge, så får du også med litt ekstra energi på kjøpet. Det skulle bli minst fire gode grunner som taler for et teppe.

Teppe i stua

MYKT: Den blå stuen får en myk og hyggelig atmosfære når sofagruppen rammes inn av et tykt teppe. Teppet er fra Intag/Van Besouw.
(Intag)

Stort utvalg

Ullteppe på gulvet

ULL: Tepper i deilig ull, håndvevd på tradisjonelle trevever gir mulighet for å skape vakre og rike strukturer. Teppene leveres på mål og føres av Intag.
(Intag)

Det finnes tepper for ethvert gulv, i ulike materialer, farger og mønster. Velg et teppe du liker. Det må slett ikke gå i ett med gulvet. I et rom med lite farge og mønster kan teppet bli det lille ekstra, som gir varme og liv i vinterstuen.

Mange størrelser

Fargehandlere, møbelhandlere og teppebutikker bugner nå av nye tepper. Det er bare å komme seg av sted. Og dersom du ikke finner et med mål som passer, så ta en titt på utvalget av heldekkende tepper. Velger du teppe fra den gruppen kan du få det i akkurat den størrelsen du ønsker, og leverandøren kanter det for deg.

Lunt med teppe på gulvet

LUNERE: Den lyse og luftige sommerstuen får et lunere preg med teppe under spisebordet. Teppet Grand Bazar fra Golvabia leveres i ønsket størrelse.
(Golvabia)

Det er teppetid nå fordi:

Teppe i alle størrelser

PÅ RULL: Fortvil ikke om du ikke finner et teppe i den størrelsen eller fargen du ønsker. Det åpner seg et hav av muligheter blant tepperullene. Prøvene her er fra Intag og du får teppe så stort du ønsker.
(Intag)

 • Tepper er en myk kontrast på hardt gulv
 • Teppe bedrer akustikken, det er godt for hodet og ørene
 • Teppe ser hyggelig ut
 • Teppe er lunt og godt å sette føttene på
 • Teppe understreker stil og karakter
Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Hovedbilde/CHARLES:

Teppe: Charles, Taupe – INHOUSE

MYKT:

Teppe: Van Besouw – INTAG

LUNERE:

Teppe: Grand Bazar – GOLVABIA

STIL:

Teppe: Atelje – GOLVABIA

GRACE:

Teppe: Grace – GOLVABIA

ULL:

Tepper: INTAG

ENERGI:

Teppe: Nuuk – INHOUSE

PÅ RULL:

Tepper: INTAG

MULIGHETER:

Tepper: INHOUSE

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]