Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Helt topp med teppe

cloud_download
fullscreen
 • Helt topp med teppe

  Foto: Chera Westman/ifi.no, Bjørg Owren/ifi.no, Inger Marie Grini/Oslo Design Fair, Mathias Nero/Stockholm Design Fair, Fargerike, Green Apple, Intag, Beckers

 • Helt topp med teppe

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • Helt topp med teppe

  Foto: Inger Marie Grini/Oslo Design Fair

 • Helt topp med teppe

  Foto: Mathias Nero/Stockholm Design Fair

Vi får ofte spørsmål om det er in med teppe igjen. Svaret er ganske enkelt ja.

Annonse
Blått teppe på soverommet

OSLO: På Oslo DesignFair sist høst valgte stylist Kirsten Visdal teppe til soveromsgulvet.

De som lurer, har som regel lyst på heldekkende teppe på soverommet, eller vegg-til-vegg som det også kalles. Vi kjenner mange, undertegnede inkludert, som har blitt fristet til å velge et mykt og lunt teppegulv på soverommet. Vi har ikke hørt om noen som har angret, snarere tvert om. Det kan rett og slett anbefales.

Finn Shjøll går for tepper
Slitesterkt teppe

SLITESTERK: Finn Schjøll valgte et slitesterkt teppe fra Danfloor til gangen og trappa.

Men det er ikke bare på soverom det passer med tepper. Det handler bare om å velge rett kvalitet på rett plass. Vi vet for eksempel at Finn Schjøll legger tepper både i inngangsparti og trapp på sommerhuset han pusser opp nå om dagen. I samråd med Per Ottar Kuntson fra Danfloor har han valgt en kvalitet som tåler mye tråkk og sterk slitasje.

– Det ligner på den kvaliteten som ligger i inngangspartiet hos TV2, og der er det mye tråkk. Da må det da holde hos meg også, sier Finn.

Han har valgt tepper på soverommene også, på grunn av komfort. Vi lover å komme tilbake med mer om det senere.

Tepper er trend
Teppe på teppe

TO LAG: Teppe på teppe skaper en ekstra hyggelig atmosfære.

At tepper er trendy vises tydelig på alle teppene som brukes i trendutstillingene på ulike messer og når malingsprodusenter og tapetleverandører styler for foto. Temaene som illustreres er trivsel og velvære, da er teppegulv et naturlig valg. Vi vil ha det lunt og koselig, og tepper på gulvet ser hyggelig ut og det demper lyd og uønsket romklang.

– Jeg tror vi får se mer av teppe på tepper også, sier kreativ leder i Fargerike Tale Olivia Henningsen.

Det er Finn Schjøll helt enig i. Han er i full gang med å ta fram igjen persiske tepper som han legger både på teppegulv og parketten i stuen.

– Det er persere for lunheten både bokstavelig og visuelt. Personlig valg og magefølelsen er alt, sier han, og råder alle til å stole mer på magefølelsen enn på trendene. 

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
[Some text some message]