Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Stue

Stuen er et av boligens viktigste samlingspunkt. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her.

Artikler

Runde tepper er et populært innslag i norske stuer. Fordi den runde formen bidrar til å myke opp rommet og gir en spennende dynamikk.

Stuen er ofte boligens største oppholdsrom. Den skal ha mange funksjoner og samtidig være et godt rom å være i. Trenger du litt hjelp til stueoppussingen? Her er 3 små tips.

Høsten er tiden for å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok. Men før fyringen settes i gang for fullt, er det noen ting du bør gjøre.

Når vi velger møbler og materialer til stuen, bruker vi mye tid på farger. Det kan være lett å overse at overflaten på de ulike materialene også betyr mye for helheten.

I lesekroken er det duket for alenetid. Her skal det være godt å slå seg til ro etter en lang dag. Få inspirasjon til hvordan du kan skape din egen lesekrok.

På solrike dager ligger den rosa stuen badet i sollys fra tre kanter, da er veggene tydelig rosa. I kveldslys blir fargen dypere i tonen og den store stuen virker lun.

Vi oppholder oss mye inne i dette landet. Og stuen er samlingsstedet for familie og venner. Da er det kanskje ikke så rart at dette er rommet vi oftest vil fornye.

Flere artikler

Relatert moodboards

Finn din nærmeste  

Tarkett annons