Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Stuen du ikke vil forlate

En god stue lever i takt med vårt liv. Den gir også rom for hvile og velbehag

 • <b>MAGEFØLELSEN:</b> Det å innrede hjemmet er en følelsesladet oppgave. Stol på din egen følelse av hva du liker. Her er tekstiler fra kolleksjonen Renzo fra Borge.

  Foto: Borge

 • <b>PÅKLEDD:</b> Matte vegger utstråler ro og eksklusivitet. Med fine tekstiler i tillegg skaper du en god harmoni i stuen. Stuen her er malt i fargen Plommon 709 fra Beckers.

  Foto: Beckers

 • <b>INNBYDENDE:</b> Innred stuen slik at du ikke ønsker å forlate den. Denne stuen er malt i fargen Dijon fra Butinox.

  Foto: Butinox

 • <b>GULVNÆRT:</b> Med gode tepper i harmoniske farger og vakre gulv skaper vi hygge. Her er tregulvet Langeland fra Pergo.

  Foto: Pergo

Annonse
Annonse
Gul stue

INNBYDENDE: Innred stuen slik at du ikke ønsker å forlate den. Denne stuen er malt i fargen Dijon fra Butinox.
(Butinox)

Så er spørsmålet: hvordan kan vi innrede en stue som innfrir praktiske og emosjonelle behov?

Vi kan for eksempel hente inspirasjon fra hoteller som har en spesielt hyggelig atmosfære og et interiør med riktig avstemte materialer og velvalgt dekor. Eller vi kan ta med inspirasjon fra feriereiser eller det vi finner på nettet. Eller kanskje vi besøker en restaurant som gir oss en følelse av «slik vil jeg ha det hjemme». Det er den følelsen vi skal ha med oss til tapet,- gulv- og fargehandleren.

For trenden er tydelig, ikke bare i Norge, men også i resten av Europa: vi går mer fra det funksjonelle til det emosjonelle. Interiøret skal vise hvem vi er og samtidig behage sjel og sinn.

Stuen som helhet

Ser vi til etablerte interiørmesser på kontinentet, finner vi at møbler og pyntegjenstander settes sammen i en harmonisk helhet. Veggene virker påkledd, og gulvene fylles av tepper. Farger på pynteting, møbler og de store flatene klinger behagelig sammen. Det er mange vegger med mønstermotiv, men de står ikke ut som en kontrast – de glir fint inn i en helhet.

Mørke farger i stua

PÅKLEDD: Matte vegger utstråler ro og eksklusivitet. Med fine tekstiler i tillegg skaper du en god harmoni i stuen. Stuen her er malt i fargen Plommon 709 fra Beckers.
(Beckers)

Mange materialer

Lyst tregulv lange plank

GULVNÆRT: Med gode tepper i harmoniske farger og vakre gulv skaper vi hygge. Her er tregulvet Langeland fra Pergo.
(Pergo)

En stue som gir oss lysten til å bli værende er det vi søker. Slik blir det gjerne når vi innreder et rom mykt, elegant og innbydende. Gjerne med dempet akustikk, avstemte farger, mye ton-i-ton og spennende materialkontraster.

Stuen anno 2019 handler om personlig stil, hygge og kos. Vi vil ha gode møbler å sitte i, myke tepper å gå på, taktile og påkledde vegger, vakre gulv og overflod av tekstiler som demper bråket fra verden utenfor. En stue vi ikke vil forlate.

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Hovedbilde/MAGEFØLELSEN:

Tekstiler: Renzo – BORGE

PÅKLEDD:

Veggfarge: Plommon 709 – BECKERS

INNBYDENDE:

Veggfarge: Dijon – BUTINOX

GULVNÆRT:

Gulv: Langeland tregulv – PERGO

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]