Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Gummitrapp som varer

Trapper skal tåle mange trinn over lang tid. Med ferdige trappetrinn i gummi er trappen like fin om 30 år.

  • <b>ANTISKLI:</b> Gummitrinnene er utstyrt med antiskli. Trinnene kan også leveres med flurorescerende til nødutganger.

    Foto: Kristian Owren/ifi.no

  • <b>KLIPP OG LIM:</b> Trinnene kommer i tre ulike bredder. Alt fra 1,2 meter til 2 meter og kan klippes til slik at det passer rett inn i trappen. Gummitrinnet festes med tape.

    Foto: Kristian Owren/ifi.no

  • <b>PÅ VEI OPP:</b> Tommy Christoffersen hos Nora systems mener de nye trappene hos Voksenopplæringen vil holde seg like fine i minst 30 år.

    Foto: Kristian Owren/ifi.no

Annonse
Annonse
Tommy Christoffersen hos Nora Systems

PÅ VEI OPP: Tommy Christoffersen hos Nora Systems mener de nye trappene hos Voksenopplæringen vil holde seg like fine i minst 30 år.
(Kristian Owren/ifi.no)

I lokalene til Voksenopplæringen i Oslo løper det elever opp og ned trappene. De er i full gang med kurs og studier. På vei opp trappen er også Tommy Christoffersen (48). Han har så vidt blitt varm i trøya hos den tyske gummigulvgiganten Nora Systems.

Første fot på verket

I januar startet han som selger hos Nora Systems i Norge. Nå vil han vise frem sitt siste fullførte prosjekt. 210 trappetrinn i gummi.

− Her har vi nettopp levert ferdige trappetrinn til alle etasjene i bygget. Dette er trinn som festes med tape. De kommer i ulike lengder og kan bare klippes og justeres slik at de passer rett inn i trinnet, sier han.

LES OGSÅ: Stille og sikre tråkk i trappa

Tror på trapper

Gummitrinn i trapp

KLIPP OG LIM: Trinnene kommer i tre ulike bredder. Alt fra 1,2 meter til 2 meter og kan klippes til slik at det passer rett inn i trappen. Gummitrinnet festes med tape.
(Kristian Owren/ifi.no)

Noe av det første Christoffersen falt for hos Nora var nettopp disse gummitrinnene.

− Vi er de eneste som tilbyr akkurat dette produktet. Jeg mener de er geniale. De er rimelige og enkle å legge. Prosjektmarkedet viser stadig mer interesse, så jeg har klokketro på at salget skal gå bra fremover. Gulvleggerne forteller også at de liker å jobbe med disse trinnene, sier han.

Gulv som varer

Nora Systems startet i 1930 med produksjon av gummisåler til sko. 20 år senere finner eierne ut at de vil utvide virksomheten. I dag lager det tyske selskapet gulv basert på en miks av natur- og industrigummi som blandes med mineraler fra naturlige kilder. Miljøvennlige fargepigmenter hører også med.

− Fordi dette er kvalitet tvers igjennom, vil disse trappetrinnene se like fine ut om 30 år. Det eneste vedlikeholdet som trengs er jevnlig vask med vann og mopp. Det er ingen toppsjikt som må behandles her, forteller Christoffersen.

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Gummitrinn fra NORA SYSTEMS

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]