Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Gummitrapp som varer

  •  
  •   Publisert:
  Kristian Owren/ifi.no
Trapper skal tåle mange trinn over lang tid. Med ferdige trappetrinn i gummi er trappen like fin om 30 år.
Tommy Christoffersen hos Nora Systems
PÅ VEI OPP: Tommy Christoffersen hos Nora Systems mener de nye trappene hos Voksenopplæringen vil holde seg like fine i minst 30 år. Kristian Owren/ifi.no

I lokalene til Voksenopplæringen i Oslo løper det elever opp og ned trappene. De er i full gang med kurs og studier. På vei opp trappen er også Tommy Christoffersen (48). Han har så vidt blitt varm i trøya hos den tyske gummigulvgiganten Nora Systems.

Første fot på verket

I januar startet han som selger hos Nora Systems i Norge. Nå vil han vise frem sitt siste fullførte prosjekt. 210 trappetrinn i gummi.

− Her har vi nettopp levert ferdige trappetrinn til alle etasjene i bygget. Dette er trinn som festes med tape. De kommer i ulike lengder og kan bare klippes og justeres slik at de passer rett inn i trinnet, sier han.

LES OGSÅ: Stille og sikre tråkk i trappa

Tror på trapper

Gummitrinn i trapp
KLIPP OG LIM: Trinnene kommer i tre ulike bredder. Alt fra 1,2 meter til 2 meter og kan klippes til slik at det passer rett inn i trappen. Gummitrinnet festes med tape. Kristian Owren/ifi.no

Noe av det første Christoffersen falt for hos Nora var nettopp disse gummitrinnene.

− Vi er de eneste som tilbyr akkurat dette produktet. Jeg mener de er geniale. De er rimelige og enkle å legge. Prosjektmarkedet viser stadig mer interesse, så jeg har klokketro på at salget skal gå bra fremover. Gulvleggerne forteller også at de liker å jobbe med disse trinnene, sier han.

Gulv som varer

Nora Systems startet i 1930 med produksjon av gummisåler til sko. 20 år senere finner eierne ut at de vil utvide virksomheten. I dag lager det tyske selskapet gulv basert på en miks av natur- og industrigummi som blandes med mineraler fra naturlige kilder. Miljøvennlige fargepigmenter hører også med.

− Fordi dette er kvalitet tvers igjennom, vil disse trappetrinnene se like fine ut om 30 år. Det eneste vedlikeholdet som trengs er jevnlig vask med vann og mopp. Det er ingen toppsjikt som må behandles her, forteller Christoffersen.

Dette ble brukt:

  • Gummitrinn fra NORA SYSTEMS
Les også Sikrer skosonen med gummi

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: