Kategorier

Meny

Konto

Sikrer skosonen med gummi

Så enkelt sikrer du veggen mot skitne sko i entreen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Sikrer skosonen med gummi

Foto: Robert Walmann/ifi.no

De ser uskyldige ut der de står på rad og rekke i entreen. Men sko som hviler på gulvet eller på skostativet kan bli et problem for hvite vegger. For selv om sko står i ro, vil tuppene stange inn i veggen og sette merker. 

Motiverende farge

Derfor må vi sikre skosonen. Vår entré er liten og smal. Skoene står på en hylle. Veggen bak er hvit. Den skal sikres med en farge som motivasjonseksperter mener gir ekstra energi. Nemlig oransje. 

Dele på Pinterest Noen sko ligger og slenger på gulvet. Andre har sitt eget stativ. En gummi- eller teppeflis på veggen sørger for at skoene ikke skitner til.

Noen sko ligger og slenger på gulvet. Andre har sitt eget stativ. En gummi- eller teppeflis på veggen sørger for at skoene ikke skitner til.

Dele på Pinterest Skohyllen har fått besøk av to oransje gummifliser fra Polyflor Nordic. Motivasjonseksperter mener oransje vil få oss til å

Skohyllen har fått besøk av to oransje gummifliser fra Polyflor Nordic. Motivasjonseksperter mener oransje vil få oss til å "ville gå på tur". Derfor passer fargen inn i entreen.

God gummi

To oransje gummifliser med knotter fra Polyflor Nordic skal få æren av å henge på veggen og sørge for at skotuppene ikke lenger kommer nær veggen. De skal limes opp og henge som et symbol på sikkerhet og motivasjon til å komme seg ut i skog og mark. 

Slik gjøres det:

Rydd og vask

Først rydder vi skosonen. Bort med alt fra sandaler til slagstøvler. Så vasker vi veggen med interiørvask. Flisene på 50x50 centimeter passer perfekt i høyden. Vår skovegg er 120 centimeter bred. To fliser vil derfor dekke nok i bredden. Vi måler opp og sørger for at avstanden blir riktig. 

Dele på Pinterest Gummiflisene er 50x50 centimeter. Veggen er 120 centimeter bred. Derfor måler vi opp og fester flisene med rett avstand.

Gummiflisene er 50x50 centimeter. Veggen er 120 centimeter bred. Derfor måler vi opp og fester flisene med rett avstand.

På kryss og tvers

Vi bruker et egnet lim på kryss og tvers av flisene. Så fester vi flisene på veggen, tørker av overskytende lim og lar flisene tørke. Skostativet settes på plass og vips: Skosonen er sikret.   

Dele på Pinterest Vi påfører lim langs kantene og på kryss og tvers.

Vi påfører lim langs kantene og på kryss og tvers.

Dele på Pinterest Våre fliser fikk egnet lim på baksiden og festet seg enkelt mot veggen.

Våre fliser fikk egnet lim på baksiden og festet seg enkelt mot veggen.

Dele på Pinterest Veggen er sikret og alt kan settes tilbake på sin faste plass.

Veggen er sikret og alt kan settes tilbake på sin faste plass.

Dele på Pinterest Gummi er lett å holde rent. Med gummifliser i skosonen er det ikke lenger fare for at sko vil stange mot hvite vegger.

Gummi er lett å holde rent. Med gummifliser i skosonen er det ikke lenger fare for at sko vil stange mot hvite vegger.

Mer informasjon:

Polyflor

 

Ehrenborg

Nora systems

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]