Kategorier

Meny

Konto

Inngang med stil

Den som leter finner ikke alltid. I hvert fall ikke i denne gangen, hvis man leter etter hyller og kurver til skotøy og skjerf.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Inngang med stil

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Her er det luft, lys og gjennomført stil som rår – et ypperlig eksempel på garderoben som en estetisk del av interiøret. Rommet er langt ifra overmøblert, og kun det aller nødvendigste får stå fremme.

Veggene er malt med kalkmaling, i en varm hvitfarge, som en fin bakgrunn for de nøye utvalgte elementene. Store, blanke, marmorinspirerte fliser har en forstørrende effekt på rommet, og reflekterer lyset vakkert. 

Dele på Pinterest Klesstativ, speil og dyrehode danner et bilde.

Klesstativ, speil og dyrehode danner et bilde.

Personlig vri

Et ikke ukjent scenario er at skohyller er fylt til randen og vel så det, ender opp som en skohaug som ikke direkte pynter opp i gangen og kanskje er i ferd med å knele. Denne hjemmelagde varianten har ikke fokus på skotøyet, men derimot på alt som står på toppen, ergo er ikke sko og støvler det første man legger merke til, om enn i det hele tatt. En riktig forfriskende utgave i sitt slag!

Det samme gjelder garderobedelen av rommet. Her henger de mest brukte plaggene fremme på et stilig og nett klesstativ, i samklang med det gulvstående speilet og dyrehodet på veggen. 

Dele på Pinterest Gangen fører inn til en stue med mørke farger, som krukken i gangen tar opp. Dørene slipper gjennom godt med lys, som reflekteres i gulvet.

Gangen fører inn til en stue med mørke farger, som krukken i gangen tar opp. Dørene slipper gjennom godt med lys, som reflekteres i gulvet.

Dele på Pinterest Her er ikke skoene det første man får øye på!

Her er ikke skoene det første man får øye på!

Mer informasjon

Pure & Original

Dette ble brukt

Vegger: Classico kalkmaling, farge White – PURE & ORIGINAL

Gulv: fliser med marmortegninger – ATLAS CONCORDE.COM

Skohylle, krukker, vaser, speil, klesstativ og dyrehode: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]