Kategorier

Meny

Konto

Slitesterkt tapet til gangen

Selv om gangen er det rommet i huset som må tåle mest «tungtrafikk» per kvadratmeter, kan du fint kle veggene med tapet. Sørg bare for å velge en type som tåler en trøkk.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Slitesterkt tapet til gangen

Foto: Borge, Fantasi Interiør, Storeys, Green Apple, INTAG

Tapet er mer enn farge og dekor på veggen. Det finnes et bredt utvalg typer og kvaliteter, hver med sine egenskaper – sarte og sofistikerte så vel som rustikke og røffe. Hva som passer best hos deg vil være avhengig av hvor mye juling den skal tåle.

Dele på Pinterest Et tapet med dette merket kan rengjøres med mildt såpevann og fuktig svamp.

Et tapet med dette merket kan rengjøres med mildt såpevann og fuktig svamp.

For et tapet som skal henges i en gang vil vaskbarhet og overflatestyrke være vesentlig. De mest robuste tapetene finner du blant vinyl- og fibertapetene. Innen de kategoriene er det store variasjoner, så før du bestemmer deg er det viktig å sjekke at tapetet du velger har egenskaper som passer med bruken av rommet. Tapetene er merket med egenskaper, og i en gang med mye trafikk anbefales det å velge et tapet som kan vaskes og tåler noe smådulter uten at den ripes opp.

Dele på Pinterest Et tapet med dette merket kan rengjøres med mildt såpevann og svamp/myk børste.

Et tapet med dette merket kan rengjøres med mildt såpevann og svamp/myk børste.

Dele på Pinterest Med barn i huset må gangen ofte stå for en støyt. Det er flust av slitesterke og vaskbare tapeter som egner seg i slike omgivelser. Dette er fra kolleksjonen Altagamma Home fra Borge, en vinylkvalitet som kan vaskes og er særs slitesterk. Se hele kolleksj

Med barn i huset må gangen ofte stå for en støyt. Det er flust av slitesterke og vaskbare tapeter som egner seg i slike omgivelser. Dette er fra kolleksjonen Altagamma Home fra Borge, en vinylkvalitet som kan vaskes og er særs slitesterk. Se hele kolleksj

Vaskbarhet

Tapetet er merket med et spesialsymbol som angir hvor mye vasking det tåler. Det er fem graderinger for vaskbarhet. De tapetene man må være mest forsiktig med er merket med et symbol med bare en bølge. De mest robuste har merke med tre bølger og bølge med børste. Disse er utmerket i gangen.

Dele på Pinterest Lyst og lekkert, men like fullt robust og velegnet i en trafikkert sone. Tapetet er fra kolleksjonen Unplugged fra Storeys og er merket med vaskebølger og skrubb.

Lyst og lekkert, men like fullt robust og velegnet i en trafikkert sone. Tapetet er fra kolleksjonen Unplugged fra Storeys og er merket med vaskebølger og skrubb.

Dele på Pinterest Velkommen til mitt slott! Staselig entré, like fullt kan tapetet vaskes. Kolleksjonen Matrix fra Fantasi Interiør er merket med tre vaskebølger.

Velkommen til mitt slott! Staselig entré, like fullt kan tapetet vaskes. Kolleksjonen Matrix fra Fantasi Interiør er merket med tre vaskebølger.

Slitesterk overflate

I noen ganger kan sko og vesker fly veggimellom, og veggene må tåle en trøkk, når ting bæres ut og inn. Det er flust av tapet som tåler slik medfart. Sjekk bare at overflaten er hard og fast. Snakk med tapetselgeren om ditt behov og så tar de frem de kolleksjonene som er best egnet. 

Dele på Pinterest Ja visst er dette tapet! Men du må ta på veggen for å oppdage at det ikke er en beiset panelvegg. Dette er et vinyltapet som er merket «scrubbable», med en bølge og skrubb. Det er fra Thibeaut/INTAG.

Ja visst er dette tapet! Men du må ta på veggen for å oppdage at det ikke er en beiset panelvegg. Dette er et vinyltapet som er merket «scrubbable», med en bølge og skrubb. Det er fra Thibeaut/INTAG.

Dele på Pinterest I kolleksjonene fra Casamance som føres av Green Apple er det mange spennende design merket med bølge og skrubb. Dette er fra kolleksjonen Azuli.

I kolleksjonene fra Casamance som føres av Green Apple er det mange spennende design merket med bølge og skrubb. Dette er fra kolleksjonen Azuli.

Dele på Pinterest Dette vinyltapetet fra kolleksjonen Factory Style/Borge har både utseende og kvaliteter som tåler litt medfart.

Dette vinyltapetet fra kolleksjonen Factory Style/Borge har både utseende og kvaliteter som tåler litt medfart.

Mer informasjon:

Borge

Fantasi Interiør

Fibotex

Flügger

Green Apple

Inspirasjon Interiør

INTAG - Interiøragenturer J. Sveen AS

Storeys

Tapethuset

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]