Kategorier

Meny

Konto

Tapet som tåler en trøkk

Her kommer gledelig nytt til deg som har trodd at tapet kun er for «pene» rom med aktiviteter som ikke setter spor på veggen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tapet som tåler en trøkk

Foto: Borge, Fantasi Interiør, Green Apple, INTAG, Storeys

Det finnes et stort utvalg av tapet som tåler både vann og børste, så dersom du har lyst på tapet i entreen, kjøkkenet, toalettet eller et annet rom med vegger som må tåle litt ekstra, så er mulighetene mange.

Visst er det mange tapeter som må behandles forsiktig, både under og etter oppsetting, men utvalget som tåler en trøkk og kan vaskes og skrubbes er minst like stort. Det er konklusjonen etter at vi sjekket med landets ledende tapetleverandører hva de hadde av tapet som tålte og bli vasket og skurt litt ekstra.

Dele på Pinterest Designed for Living, vinyltapet fra Borge. Tapet som egner seg godt i rom med stor slitasje, som gangen, vaskerommet og kjøkkenet, men det kan selvsagt brukes akkurat der du ønsker.

Designed for Living, vinyltapet fra Borge. Tapet som egner seg godt i rom med stor slitasje, som gangen, vaskerommet og kjøkkenet, men det kan selvsagt brukes akkurat der du ønsker.

Se etter riktig symbol

Alle tapeter er merket med symbol som beskriver hvilke egenskaper de har. Disse inneholder også viktig informasjon om oppsetting. Når du leter etter et tapet som skal tåle å bli vasket, skal du se etter symbol med bølgelinjer. Tre bølger betyr at tapetet kan vaskes med mildt såpevann. Symbolet med en skrubb under bølge betyr at tapetet kan vaskes med mildt såpevann og børste.

Dele på Pinterest Tre bølger betyr at tapetet kan vaskes med mildt såpevann. En skrubb under bølge betyr at tapetet kan vaskes med mildt såpevann og børste.

Tre bølger betyr at tapetet kan vaskes med mildt såpevann. En skrubb under bølge betyr at tapetet kan vaskes med mildt såpevann og børste.

Vinyl er mest robust

De mest robuste tapetene finner du blant vinyltapetene. De egner seg spesielt godt i rom som er utsatt for røff bruk og slitasje. De finnes i ulike kvaliteter, noen tåler rengjøring med såpe og vann, noen med klut eller svamp, på de mest robuste kan man bruke skrubb.

Vinyltapet finnes i mange forskjellige utførelser og utseende. Noen er kraftige og kan ha preget struktur i overflaten. Andre er tynnere og mer smidig. Det finnes også varianter som til forveksling ligner papirtapet, men et tynt vinylsjikt gjør dem mer slitesterke og enkle og holde rene.

Dele på Pinterest Spectrum er et kraftig vinyltapet med tre vaskebølger fra Fantasi Interiør. Det kommer i flere ulike mønster i fargene hvitt, rosa, grått samt petroleum, brun og sort.

Spectrum er et kraftig vinyltapet med tre vaskebølger fra Fantasi Interiør. Det kommer i flere ulike mønster i fargene hvitt, rosa, grått samt petroleum, brun og sort.

Dele på Pinterest Hos INTAG fant vi Lindos fra Sanderson, også er et vinyltapet med tre vaskebølger. Dette designet finnes i flere farger, alle fint avstemt ton-i-ton og et lite skimmer av sølv.

Hos INTAG fant vi Lindos fra Sanderson, også er et vinyltapet med tre vaskebølger. Dette designet finnes i flere farger, alle fint avstemt ton-i-ton og et lite skimmer av sølv.

Fibertapet

Blant fibertapetene finnes det også varianter som er svært robuste. Dette er tapet som består av polyester- og cellulosefiber tvers igjennom og har en myk og behagelig overflate. Fibrene er ikke vevet, men bakt sammen til et materiale som har høy slitestyrke. Fibertapet kan være ensfarget med svake sjatteringer i overflaten, der fibrene kan anes på nært hold. De finnes også i et rikholdig utvalg farger og mønster.

 

Dele på Pinterest Kolleksjonen Copper fra Casamance føres av Green Apple. Dette er et vinyltapet med fiberbakside, og tre vaskebølger. Designet finnes i flere farger.

Kolleksjonen Copper fra Casamance føres av Green Apple. Dette er et vinyltapet med fiberbakside, og tre vaskebølger. Designet finnes i flere farger.

Dele på Pinterest Omexco som føres av INTAG har flere kolleksjoner med tre vaskebølger. Dette er fra kolleksjonen Minerals.

Omexco som føres av INTAG har flere kolleksjoner med tre vaskebølger. Dette er fra kolleksjonen Minerals.

Dele på Pinterest Et rustikt tapet for rustikke omgivelser, vinyltapet med flere vaskebølger fra Casamance og Green Apple.

Et rustikt tapet for rustikke omgivelser, vinyltapet med flere vaskebølger fra Casamance og Green Apple.

Dele på Pinterest Lucia er en av bestselgerne hos Storeys, et vinyltapet som kan skrubbes. Kvaliteten finnes i flere design og farger.

Lucia er en av bestselgerne hos Storeys, et vinyltapet som kan skrubbes. Kvaliteten finnes i flere design og farger.

Mer informasjon:

Borge

Fantasi Interiør

Fibotex

Flügger

Green Apple

Inspirasjon

INTAG

Storeys

Tapethuset

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]