Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fargene inntar parketten

Blå eller grønn parkett? Det høres kanskje ut som galskap, men årets fargede gulvnyheter i eikeparkett er både vakre og harmoniske - og samtidig svært trendy!

 • Viva Line Eik Denim er en spennende eikeparkett i en fin blånyanse.

  Foto:

 • Epoque Eik Vintage Olivengrønn er en eksklusiv og unik gulvvariant.

  Foto:

 • Et blått parkettgulv kan for eksempel passe utmerket på ungdomsrommet!

  Foto:

 • Viva Line Eik Denim

  Foto:

 • Fargene inntar parketten

  Foto:

Annonse
Annonse
Olivengrønt parkettgulv fra Tarkett.

Olivengrønt parkettgulv fra Tarkett.

Parkett har i mange år vært en kjent og kjær gulvtype for mange. Og spesielt eikeparketten har ligget nordmenns hjerter nær.

Men eikeparkett er ikke bare eikeparkett lenger. Nye produksjonsmetoder og designere som tenker utenfor boksen har gitt gulvtypen et kraftig løft de siste årene. Produsentene lanserer det ene spenstige gulvet etter det andre. Siste tilskudd er parkettgulv farget i spennende farger.

Nye muligheter

En blå variant på ungdomsrommet kanskje?

En blå variant på ungdomsrommet kanskje?

Det er den store gulvprodusenten Tarkett som i år lanserer høykvalitets parkett i nye farger. Både blått og olivengrønt er blant det overraskende fargeutvalget.  

- Det blir vanligere å farge parkettgulv siden det åpner for helt nye muligheter innen innredning og fornyelse av hjemmet, sier Kerstin Lagerlöf hos Tarkett.

Den blå versjonen er en del av Tarketts parkettserie Viva Line, og har fått navnet Eik Denim. Den vakre blå nyansen passer blant annet fint inn i grått interiør, og kan kombineres med både industrielle og mer landlige detaljer.

Epoque Eik Vintage Olivengrønn er et mørkere og mer dramatisk gulv med "edge". De brede bordene og den røffe overflaten gir et eksklusivt preg som blant annet passer fint inn i en moderne stil.

 

 

 

 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon

www.tarkett.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]