IFI logo
Se flere bilder
Fargene inntar parketten

Foto: Tarkett

Fargene inntar parketten

Blå eller grønn parkett? Det høres kanskje ut som galskap, men årets fargede gulvnyheter i eikeparkett er både vakre og harmoniske - og samtidig svært trendy!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Parkett har i mange år vært en kjent og kjær gulvtype for mange. Og spesielt eikeparketten har ligget nordmenns hjerter nær.

Men eikeparkett er ikke bare eikeparkett lenger. Nye produksjonsmetoder og designere som tenker utenfor boksen har gitt gulvtypen et kraftig løft de siste årene. Produsentene lanserer det ene spenstige gulvet etter det andre. Siste tilskudd er parkettgulv farget i spennende farger.

Se flere bilder
Olivengrønt parkettgulv fra Tarkett.

Foto:

Olivengrønt parkettgulv fra Tarkett.

Nye muligheter

Det er den store gulvprodusenten Tarkett som i år lanserer høykvalitets parkett i nye farger. Både blått og olivengrønt er blant det overraskende fargeutvalget.  

- Det blir vanligere å farge parkettgulv siden det åpner for helt nye muligheter innen innredning og fornyelse av hjemmet, sier Kerstin Lagerlöf hos Tarkett.

Den blå versjonen er en del av Tarketts parkettserie Viva Line, og har fått navnet Eik Denim. Den vakre blå nyansen passer blant annet fint inn i grått interiør, og kan kombineres med både industrielle og mer landlige detaljer.

Epoque Eik Vintage Olivengrønn er et mørkere og mer dramatisk gulv med "edge". De brede bordene og den røffe overflaten gir et eksklusivt preg som blant annet passer fint inn i en moderne stil.

 

 

 

 

Se flere bilder
En blå variant på ungdomsrommet kanskje?

Foto:

En blå variant på ungdomsrommet kanskje?

Mer informasjon

www.tarkett.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.