IFI logo
Se flere bilder
Julegulv året rundt

Foto: Produsenten/ifi.no

Julegulv året rundt

Et rødt gulv kan være flott når barne- eller ungdomsrommet skal fornyes, og til jul passer det ekstra godt med rødt gulv.

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kanskje tenåringen ønsker seg nytt rom til jul? Det kan neppe puttes inn i julekalenderen eller under treet, men morsomme ideer kan skrives på lapper og diskuteres med ungdommene etter hvert som de dukker opp.

Fargerike og slitesterke gulv

Mange glemmer gulvet når de skal pusse opp. Det er dumt for gulvet preger i stor grad atmosfæren i et rom, og det bør være godt å gå på enten det er kjøkken, stue eller ungdomsrom det er snakk om.

Tarkett er en av flere gulvprodusenter som har lansert flere nye gulv i år, deriblant vinylkolleksjonen Urban Graphic. Kolleksjonen finnes i 10 varianter i svart, grått, sølv og skikkelig rødt.

- Vi synes det er spennende å lansere noe for tenåringsrommet, et rom som fortjener større oppmerksomhet i hjemmet. I motsetning til mindre barn, tilbringer tenåringene mer at tiden sin på sitt eget rom, og de vil gjerne være med på å påvirke hvordan rommet skal se ut. Interiøret i tenåringsrommet blir også en uttrykksform for de unge, hvem man er og hvilke interesser man har, sier Bodil Vassli, salgssjef i Tarkett.

Vinylgulv er myk og behagelig å stå og gå på. Den solide overflaten er også svært motstandsdyktig og slitesterk, og vinyl er enkelt å vedlikeholde - med andre ord passer det godt på et tenåringsrom som blir brukt mye.

www.tarkett.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.