Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Julegulv året rundt

  •  
  •   Publisert:
Med rødt gulv trenger man ikke så masse julepynt og det gir ny energi i en mørk tid.   Produsenten/ifi.no
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Et rødt gulv kan være flott når barne- eller ungdomsrommet skal fornyes, og til jul passer det ekstra godt med rødt gulv.

Kanskje tenåringen ønsker seg nytt rom til jul? Det kan neppe puttes inn i julekalenderen eller under treet, men morsomme ideer kan skrives på lapper og diskuteres med ungdommene etter hvert som de dukker opp.

Fargerike og slitesterke gulv

Mange glemmer gulvet når de skal pusse opp. Det er dumt for gulvet preger i stor grad atmosfæren i et rom, og det bør være godt å gå på enten det er kjøkken, stue eller ungdomsrom det er snakk om.

Tarkett er en av flere gulvprodusenter som har lansert flere nye gulv i år, deriblant vinylkolleksjonen Urban Graphic. Kolleksjonen finnes i 10 varianter i svart, grått, sølv og skikkelig rødt.

- Vi synes det er spennende å lansere noe for tenåringsrommet, et rom som fortjener større oppmerksomhet i hjemmet. I motsetning til mindre barn, tilbringer tenåringene mer at tiden sin på sitt eget rom, og de vil gjerne være med på å påvirke hvordan rommet skal se ut. Interiøret i tenåringsrommet blir også en uttrykksform for de unge, hvem man er og hvilke interesser man har, sier Bodil Vassli, salgssjef i Tarkett.

Vinylgulv er myk og behagelig å stå og gå på. Den solide overflaten er også svært motstandsdyktig og slitesterk, og vinyl er enkelt å vedlikeholde - med andre ord passer det godt på et tenåringsrom som blir brukt mye.

www.tarkett.no

Les også Vinyl i staver - et slitesterkt gulv du kan legge selv

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: