Kategorier

Meny

Konto

Våg å bekjenne farge - også på gulvet

Med vinylgulvet Acczent Acoustic har du hele elleve ulike farger å velge i. Hvilken er din favoritt? Grått, beige eller sort - eller går du heller for lilla, oransje eller cerise?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Våg å bekjenne farge - også på gulvet

Foto: Tarkett

Fra vinterhvitt til vårgrønt. Vi går mot lysere og varmere tider. Hvorfor ikke la dette være inspirasjonen når du skal velge ditt nye gulv?

Med Acczent Acoustic Uni får du et stille gulv på tenåringsrommet, et gulv som er godt å gå på på kjøkkenet, samtidig som det er lett å holde rent ved inngangspartiet. Vinylgulvet tåler mye, og legges i skoler og barnehager for å dempe støy fra lekeglade barn.

Lekent er selve nøkkelordet her: Tarketts nye ensfargede gulvkolleksjon kommer i elleve sterke og lekne farger: oransje, gul, grønn, rødt, magenta, lilla, samt hvitt, beige, grått, brunt og sort.  I tillegg finnes et stort antall mønstrede design – og totalt lages gulvet i hele 36 forskjellige farger eller mønstre.

Dele på Pinterest

Eget uttrykk

– De mange herlige fargene gir fantastiske variasjonsmuligheter. Avhengig av hvilken farge du velger, får rommet en helt egen karakter og et unikt uttrykk som speiler familiens personlighet, sier Kerstin Lagerlöf, kommunikasjonssjef i Tarkett.

Gulvet er opprinnelig tatt frem for offentlige miljøer med høy slitasje og stor støybelastning – slik som skoler og barnehager. Derfor har gulvet en lyddempende funksjon, og er behandlet med et slitesterkt og smussavvisende toppsjikt som gjør gulvet lett å vaske. Gulvet trenger ikke å settes inn med hverken voks eller polish.

Dele på Pinterest Eget uttrykk

Lekent og lekevennlig

Disse egenskapene gjør også gulvet godt egnet for mange rom i boligen: På kjøkkenet er gulvet et godt valg, siden det tåler skitt, ikke tar skade av stolbein som trekkes ut og inn under bordet, og samtidig er enkelt å holde rent.

Ved inngangsdøren er det trygt med et slitesterkt gulv, som ikke tar skade av slaps, snø, grus og småstein.

Vinylbelegget har en myk bakside, som gjør gulvet godt å sitte og leke på, samtidig som det gir de gode lydegenskapene.

 

Dele på Pinterest Lekent og lekevennlig

Mer informasjon:

www.tarkett.no

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]