IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Våg å bekjenne farge - også på gulvet

Foto: Tarkett

Våg å bekjenne farge - også på gulvet

Med vinylgulvet Acczent Acoustic har du hele elleve ulike farger å velge i. Hvilken er din favoritt? Grått, beige eller sort - eller går du heller for lilla, oransje eller cerise?

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra vinterhvitt til vårgrønt. Vi går mot lysere og varmere tider. Hvorfor ikke la dette være inspirasjonen når du skal velge ditt nye gulv?

Med Acczent Acoustic Uni får du et stille gulv på tenåringsrommet, et gulv som er godt å gå på på kjøkkenet, samtidig som det er lett å holde rent ved inngangspartiet. Vinylgulvet tåler mye, og legges i skoler og barnehager for å dempe støy fra lekeglade barn.

Lekent er selve nøkkelordet her: Tarketts nye ensfargede gulvkolleksjon kommer i elleve sterke og lekne farger: oransje, gul, grønn, rødt, magenta, lilla, samt hvitt, beige, grått, brunt og sort.  I tillegg finnes et stort antall mønstrede design – og totalt lages gulvet i hele 36 forskjellige farger eller mønstre.

Se flere bilder
Våg å bekjenne farge - også på gulvet

Foto:

Tarkett Acczent Acoustic Uni er et ensfarget vinylbelegg i elleve ulike, spreke farger.

Eget uttrykk

– De mange herlige fargene gir fantastiske variasjonsmuligheter. Avhengig av hvilken farge du velger, får rommet en helt egen karakter og et unikt uttrykk som speiler familiens personlighet, sier Kerstin Lagerlöf, kommunikasjonssjef i Tarkett.

Gulvet er opprinnelig tatt frem for offentlige miljøer med høy slitasje og stor støybelastning – slik som skoler og barnehager. Derfor har gulvet en lyddempende funksjon, og er behandlet med et slitesterkt og smussavvisende toppsjikt som gjør gulvet lett å vaske. Gulvet trenger ikke å settes inn med hverken voks eller polish.

Se flere bilder
Eget uttrykk

Foto:

Støydempende, isolerende og mykt å leke på. I tillegg kommer gulvet i knalle farger - godt egnet barnerommet.

Lekent og lekevennlig

Disse egenskapene gjør også gulvet godt egnet for mange rom i boligen: På kjøkkenet er gulvet et godt valg, siden det tåler skitt, ikke tar skade av stolbein som trekkes ut og inn under bordet, og samtidig er enkelt å holde rent.

Ved inngangsdøren er det trygt med et slitesterkt gulv, som ikke tar skade av slaps, snø, grus og småstein.

Vinylbelegget har en myk bakside, som gjør gulvet godt å sitte og leke på, samtidig som det gir de gode lydegenskapene.

 

Se flere bilder
Lekent og lekevennlig

Foto:

En lyst eplegrønn farge kler også rommet.

Mer informasjon:

www.tarkett.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.