Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Svart/hvit trend på gulvet

Parkettgulvet Epoque Eik Svart gir en elegant og dramatisk stil i rommet.   Bilder av: Tarkett
For mange er eikeparkett eller kopier av eik et naturlig valg når de skal velge gulv. Men nå begynner stadig flere å leke seg med de mange gulvvariantene som finnes, og svart og hvitt seiler for tiden opp som en av årets store gulvtrender.

- Vi har identifisert svart og hvitt som årets sterkeste gulvtrender, sier Kerstin Lagerlöf, kommunikasjonssjef i Tarkett Norden.

Ifølge produsenten er fortsatt naturell eik et førstevalg for mange, men stadig flere begynner å få øynene opp for de andre alternativene som finnes. Gulvet har stor betydning for helheten i rommet, og kalles derfor ofte den femte veggen.

- Gulv behøver ikke alltid fungere som en nøytral bakgrunn. Lek med fargene og sett ditt personlige preg på rommet gjennom å prøve et annerledes gulv. La gulvet få litt mer oppmerksomhet og la det ta litt plass, oppfordrer Lagerlöf.

Myk hvit

Hvite gulv gir ofte en rolig og myk følelse og forsterker det vakre, nordiske lyset. Et hvitt parkettgulv på kjøkkenet kan gi den lune vintagefølelsen mange jakter på, samtidig som det åpner for lek med kontraster på møbler og øvrig interiør.

Dramatisk svart

Et svart gulv er et litt dristigere valg som virkelig gir rommet egenart. Med et helt mørkt gulv får rommet en trendy og eksklusiv følelse. Mange velger å kombinere de svarte gulvene med helt lyse interiørartikler for å fremheve kontrasten og dramatikken.

Parkett, vinyl eller laminat

De svarte og hvite gulvene finnes i flere utforminger og gulvtyper. Enten man ønsker klassiske parkettgulv som er fargebehandlet, slitesterk vinyl eller trendy laminat, finnes de svarte og hvite gulvvariantene i et bredt spekter.

Mer informasjon

www.tarkett.no

Les også Notert om fjær

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Beckers annons

Nyeste artikler

Sundance annons