IFI logo
Se flere bilder
Romantiske julefarger med ny vri

Foto: Flügger AS

Romantiske julefarger med ny vri

Årets julefarger er ikke de klassiske rødt, grønt og hvitt, skal vi tro fargeteamet hos Flügger. Malingleverandøren tenker nytt, og går i en mer romantisk retning med pudderrosa, krystallgrått og grønnkålsgrønt.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Glem kunstig grønt, vattgrått og nisserødt denne julen. I år er julens farger mer romantiske og autentiske, mener malingleverandøren Flügger som har nytolket tradisjonen – uten å gi slipp på den.

De tre julefargene Pudderrosa, Krystallgrått og Grønnkålsgrønt, er hentet fra sikker pallett, og skal vare helt frem til påske – om ikke lenger…

Pudderrosa, Flügger 3405

En luksuriøs og myk farge som fører tankene til krystallflakonger med roseduft. Fargen sprer en rolig atmosfære i rommet, hygge og omfavnelse.

- Den pudderrosa fargen vil bli en av de mest dominerende fargene i 2012, og har der for en lang holdbarhet – og vil være like aktuell etter påske, sier Lone Bjørslev Kisbye, PR-ansvarlig i Flügger A/S.

Bruk den på en fondvegg eller på en kommode pyntet med julens stilleben.

Krystallgrå, Flügger 4442

- Fargen minner om sølv, og er en elegant gråfarge som bringer alle julens farger sammen, sier hun.

Krystallgrått er en fin basisfarge, som kan romme alt fra festlig glitter, til varme glasskuler og myke lysstrimer fra stearinlys. Den julegrå fargen dukker opp i glassprismer, på lekkert gavepapir eller malt på små skap og stoler.

Grønnkålsgrønn, Flügger 2508

Ingen jul uten grønt! Dette er en klassisk grønn farge, men mer mettet og støvete enn den tradisjonelle. Den minner om nordisk grønnkål, som er herdig nok til å overleve i dyp snø. Bruk julens grønnfarge til tepper eller mal den på en fin gammel gyngestol.

 

Mer informasjon

Flügger AS

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.