Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nordmenn liker laminat

Vil du ha et flisgulv, men nødvendigvis ikke varmekabler? Noe som ser ut som gamle plank, men som ikke ripes eller skades av barnas lek eller hundens klør? Da er laminatgulv et alternativ å tenke på! Designutvalget vokser stadig, og blant årets nyheter finnes noe for alle.

 • Virtuo er en ny stor laminatkolleksjon av høy kvalitet. Her Virtuo Colonial Vintage.

  Foto:

 • Gulvleverandøren Gerflor lanserer en kolleksjon med over 30 ulike design, her Virtuo Elite.

  Foto:

 • Laminatgulvene kommer i flere ulike tykkelser: 8, 10 og 12 millimeter. Denne heter Colonial Vintage Togo...

  Foto:

 • Colonial Vintage Togo er et meget rustikt gulv, med slitt trestruktur i overflaten.

  Foto:

 • Virtuo Authentic Expression Faro er en av to flisdekorer.

  Foto:

 • Dekorene er svært naturtro etterligninger av ulike tre- og flisgulv. Her et nærbilde av Virtuo Authentic Expression Faro.

  Foto:

Annonse
Annonse

Fire av ti husholdninger i Norge, altså nærmere 850.000 husstander, har planer om å rehabilitere eller bytte gulv i løpet av året. Brorparten av disse velger laminat, parkett eller heltregulv. Og, laminatsalget i Norge er stabilt, til forskjell fra andre land i Europa der trenden er negativ.

I dette positive marked lanserer nå Gerflor et bredt sortiment laminatgulv for forbrukere og prosjekter der slitasje er lettere.

Naturtro i stein og tre

Laminatgulv av høy kvalitet er svært naturtro etterligninger av rustikke tregulv.

Laminatgulv av høy kvalitet er svært naturtro etterligninger av rustikke tregulv.

Serien heter Virtuo, og består av syv ulike produkter, som til sammen kommer i et 30-talls eksklusive design og formater. Virtuo-laminatene leveres i tykkelsene 8, 10 og 12 mm og oppfyller dagens trender i forhold til format og nyanser.

Her finner du ekstra lange bord med fire fasede kanter, naturtro og børstet utseende som viser treverket ned til de fineste detaljene, moderne og urbane design eller svært rustikk struktur, samt to steinmønstre med formater som harmonerer med designet – 605 mm x 282 mm.

Pris og kvalitet opp

Daglig leder i Gerflor, Tore Pedersen, har stor tro på serien Virtuo.

Daglig leder i Gerflor, Tore Pedersen, har stor tro på serien Virtuo.

– Vi ser at kjøpemønsteret går fra de tradisjonelle, billigere variantene til dyrere produkter. Gerflor har siden 2009 nesten doblet omsetningen i Norge, samtidig ønsker vi å tilby flere ulike typer gulv for forbrukersegmentet, sier daglig leder i Gerflor, Tore Pedersen.

Gulvene er meget slitesterke og kan med fordel benyttes i boliger og prosjektmiljøer med lett slitasje. Sortimentet er spesielt tatt frem for Skandinavia, og er derfor tilpasset dagens smak og trender.

– Det er en omfattende kolleksjon, som vi har stor tro på. Vi går all-in i segmentet, og vi har stor tro på satsningen, sier Pedersen.

Oppdatert: 17.12.2019  

Gulvmarkedet i Norge

# I fjor ble det lagt nesten 15 millioner kvadratmeter nye gulv i vårt langstrakte land. Disse ble lagt i hytter, boliger og næringsbygg.

# Nærmere to tredjedeler av gulvproduktene selges i hovedsak til privatpersoner via forhandlere. Resten er direkte prosjektsalg.

# Parkett og laminat utgjør nesten tre fjerdedeler av gulvmarkedet distribuert gjennom forhandlere.

Kilde: Prognosesenteret i Fargemagasinet 6/14

Mer informasjon

www.gerflor.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]