Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Enkelt å montere dørlister

  •  
  •   Publisert:
  Deco Systems
Du er ikke ferdig med oppussingen før listene er montert. Heldigvis finnes det løsninger for dører som er så enkle at alle kan klare det. Ferdigmalt, kappet og pakket i sett – enklere blir det ikke!

De viktige listene er kronen på verket i ethvert rom, enten det er snakk om taklister, gulvlister eller listverk rundt vinduer og dører. Du kan rett og slett ikke si deg ferdig før listene er på plass. Men heldigvis krever det ikke mye av deg å fullføre. Med komplette karmpakker til dører, som er ferdig kappet, malt og pakket i ferdige sett, går jobben raskt og blir så enkel at de aller fleste klarer det selv.

– De ferdige dørsettene forenkler uten tvil jobben. Det er komplette listverk til dører, som er ferdig kappet og malt i fargene Bomull eller Klassisk Hvit, sier Rune Tetlivold, daglig leder hos Deco Systems, som leverer dørsettene.

Karmpakkene inneholder to sidestykker på 220 centimeter og ett toppstykke på 110 centimeter.

LES OGSÅ: Slik velger du riktige lister

Ferdigpakkede karmsett til dør
FORENKLER: Ferdig pakket i enkle sett med alt du trenger. Da blir jobben enklere. Deco Systems

Ferdig gjæret

– Avkapp og svinn reduseres, da sidestykkene og det ene toppstykket er ferdig skråskjært, eller gjæret, forklarer Tetlivold.

Dørsettene fra Deco Systems passer alle dører med standardmål. De levers i 3 bredder: 58 millimeter, 70 millimeter og 95 millimeter.

Profilerte og glatte

Glatt dørlist
GLATT: Men glatte, enkle lister kan du få en moderne, nordisk look. Her er glatt karmlist i 70 millimeter. Deco Systems

Avhengig av hvilket uttrykk du ønsker, kan du velge mellom profilerte og helt glatte karmlister.

– De vanligste og mest populære «norske» profilene finnes i sortimentet. De har glatt eller profilert overflate, og kan bidra til å understreke en nordisk stil i hjemmet, sier Tetlivold.

LES OGSÅ: Slik får du et moderne kjøkken

Profilert dørlist
PROFILERT: Karmlistene kan fås i både glatte og profilerte utgaver, alt etter hvilket uttrykk du ønsker. Her er profilert karmlist i 70 millimeter. Deco Systems

Null hull!

Det er ingen hemmelighet at de fleste av oss vil at det skal være enklest mulig å pusse opp. Og montering av listverk er intet unntak. Det vet eksperten hos Deco Systems.

– Vi vil ha det enkelt. Og mange vegrer seg kanskje for sparkling og pussing av spikerhull ved montering. Men våre karmlister monteres enkelt med lim, som tetter fugene i samme operasjon. Så det slipper du å tenke på. Det gir også et pent sluttresultat, uten synlige spikerhull, forklarer han.

Tåler det meste

– Karmlistene er i tillegg vedlikeholdsfrie og laget i et hardt og lett materiale, slik at de kan tåle tøffe påkjenninger på utsatte områder. Alle listene er også i et materiale som tåler vann, og er derfor egnet i alle rom – også på badet, avslutter Tetlivold.

Karmpakkene er godt merket og har eget klistremerke med installasjonsveiledning og teknisk info.

Dette ble brukt:

  • Dørsett - DECO SYSTEMS
Les også Lister seg på badet

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: