Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Eventyrlig oppussing med lekker veggdekor

  •  
  •   Publisert:
  Eventyrlig Oppussing
Ute i havgapet nord for Tromsø ligger et gammelt kaihus omgjort fra et nedlagt fiskemottak. Da teamet fra Eventyrlig Oppussing skulle pusse opp, brukte de dekorplater på veggen i spisestua, som gir et unikt og levende uttrykk.

Mer informasjon

Kaihus på Eventyrlig Oppussing
KAIHUSET: Det gamle kaihuset er omgjort fra et nedlagt fiskemottak. Det ligger idyllisk til i havgapet. Eventyrlig Oppussing

Kaihuset, som ligger idyllisk til på Sandøya, fikk besøk av Halvor Bakke og resten av gjengen i Eventyrlig Oppussing på TV3. Eierne ville få mer ut av lokalet – og mer fikk de.

Det gamle kaihuset ble delt inn i tre ulike soner: et loungeområde, en spisestue og en badstu – hver av sonene pusset opp på sin måte. Felles for alle var at vegg og tak ble malt sort. Store vindusflater sørger for nok lys og at naturen utenfor kommer i fokus.

En unik spisestue over havet

Wall Panels på Eventyrlig Oppussing
PERFEKT KULISSE: De mørkmalte dekorplatene sammen med glassgulvet utgjør den perfekte kulisse for utsikten mot havet. Eventyrlig Oppussing

Det vakre kaihuset står på påler ned i havet. Nærmere naturen kommer du ikke. Dette ville gjengen fra Eventyrlig Oppussing utnytte – derfor bestemte de at spisestuen skulle stå på et glassgulv, der man kan se rett ned i havdypet.

Som i resten av rommene er også spisestua malt sort. Men i stedet for å male slette vegger, valgte oppussingsgjengen å montere dekorplater med bølgemønster fra Deco Systems.

– Da får vi litt struktur og det blir mer organisk, i stedet for bare en flat vegg. Vi henter inn litt bølger og inspirasjon fra havet, sier Ole Mikal Rosen-Lystrup.

Dekorplatene ble montert direkte på veggen før de ble malt mørke.

– Når lyset treffer de etterpå, tror jeg det kan bli veldig kult, da får vi litt den bølge-feelingen. Jeg er kjempefornøyd, sier Rosen-Lystrup.

Veggdekor med struktur
LEVENDE: For å få det mer organisk og en struktur på veggene, valgte Eventyrlig Oppussing-teamet å montere Wall Panels fra Deco Systems. Med bølgestrukturen på platene tas havet med inn i spisestua. Eventyrlig Oppussing

Personlig karakter

Veggdekor Wall Panels
ENKELT: Wall Panels er enkle å montere rett på veggen, og leveres klare for overmaling. Eventyrlig Oppussing

Wall Panels Wave fra Deco Systems, som er veggdekoren som ble brukt under oppussingen av kaihuset, skaper et unikt uttrykk.

– Med dekorplater kan du sette karakter på veggene, fremheve stil og leke med lys. Veggene blir mer levenge. Du får et rom som er personlig, med ditt eget preg, sier Hilde Askedal Christiansen, interiørkonsulent hos Deco Systems.

Panelene har relieffstrukturer i forskjellige mønster, og leveres ferdig for overmaling.

– Maler du dem, kommer mønstereffekten fram på alvor, tipser Askedal Christiansen.

Arstyl dekorplater er laget av Polyuretan, er meget lette i vekt og enkle å beskjære til ønsket størrelse og form.

Wall Panels veggdekor fra Deco Systems
FORNØYD: – Jeg tror det blir veldig kult når lyset treffer platene etterpå, sier Ole Mikal Rosen-Lystrup mens han monterer. Eventyrlig Oppussing
Veggdekor overmales sort
SORT: Etter montering blir platene malt mørke som natten. Da kommer mønstereffekten fram på alvor. Eventyrlig Oppussing

Dette ble brukt:

  • Veggdekor: Wall Panels Wave – DECO SYSTEMS
Les også Enkelt å montere dørlister

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: