IFI logo
Se flere bilder
Så enkelt får du brystning på veggen

Foto: Deco Systems

Så enkelt får du brystning på veggen

Den nye dekorplaten fra Deco Systems «Speile WA16» sparer deg for arbeid med kapping, sparkling, støvsuging og rydding. Den monteres kun rett på veggen. Resultatet blir en elegant brystning på veggen.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Listspesialisten Deco Systems lanserer stadig produkter som gjør det enklere å skape en unik stemning i huset. Denne gangen er det «Speile WA16» som lanseres. Med denne dekorplaten vil du gi boligen din et klassisk og elegant uttrykk.

Se flere bilder
Brystning

Foto: Deco Systems

UNIKE ROM: Med brystning på veggene skaper du rom som er klassiske og elegante.

En jobb for alle

Marie Lycke hos Deco Systems forteller at nå kan hvem som helst sette opp en brystning på veggene.
− Det er fordi denne platen er formpresset og monteres direkte på slette overflater. Den kan males både før og etter montering. Du slipper all jobben med å kappe, sparkle og male over skjøtene. De eneste verktøyene du trenger er vater og målestokk for å markere på veggen hvor speilen skal plasseres. Du trenger også en pistol til å trykke ut limet i fra tuben, sier hun.

Se flere bilder
Brystning

Foto: Deco Systems

RETT PÅ: De nye dekorplatene fra Deco Systems skal bare limes rett på et slett underlag. De kommer fiks-ferdig til montering.

Ferdig grunnet

«WA16» monteres altså enkelt opp på veggen ved bruk av Adefix-lim, som påføres på baksiden av dekorplaten, og trykkes deretter på plass på veggen. Modellen leveres ferdig grunnet og klart til montering, og kan males både før og etter montering.
− Dekorplaten er laget i Polyuretan, som er kledd med en folie og grunnet. Den overmales med vannløselig maling i ønsket farge og glans. Speile WA16 tilhører vår klassiske serie av produkter for kreative løsninger, forteller Lycke, og legger til at denne platen i all hovedsak er ment som dekor på vegg.

Se flere bilder
Brystning

Foto: Deco Systems

LIM OG MALING: Dekorplaten «WA16» limes på veggen. Deretter kan du male i ønsket farge og glans. Platen er allerede grunnet.

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.