Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Før du begynner

Gi boligen et løft med veggplater

  •  
  •   Publisert:
Ferdigtapetserte veggplater med Walls4You. Gjør livet litt enklere. Her er Metallic Deco - i hvit og copper.   Forestia/Byggma
Mange ønsker kanskje å fornye stua eller soverommet med et nytt tapet eller et strøk maling, men synes tanken på å sparkle, pusse eller tapetsere er demotiverende. Men det er ingen grunn til å la det ta knekken på oppussingsplanene. Du kan nemlig få tapet uten å tapetsere og maling uten å sparkle og pusse.

Vi liker at ting skal være enkelt. Vi setter pris på løsninger som forenkler vår egen jobb betraktelig. Og hva er vel enklere enn ferdigtapetserte veggplater, eller plater du kan male rett på uten forarbeid?

For deg og for å male

Med en ferdig slett vegg er det bare å male rett på!
Med en ferdig slett vegg er det bare å male rett på!

Forestia/Byggma har hatt en voldsom suksess med Walls4You og Walls2Paint siden lanseringen. Walls4You er ferdigtapetserte veggplater i mange ulike design, mens Walls2Paint er ferdig slette vegger som du kan male rett på.

– Jeg tror hovedgrunnen til den eventyrlige veksten vi har hatt det siste året er at både forbrukere, håndverkere og byggevarehusene har sett hvor geniale og enkle produktene er, sier Torunn Mangseth hos Byggma. Walls2Paint er for eksempel ypperlig for den som ønsker en slett vegg, og som ønsker å gjøre dette selv, med minst mulig plunder og teft. Monter opp, lim og skru fast, sett opp neste plate, og så er det bare å male, forklarer hun.

Du kan skape det uttrykket du selv ønsker med Walls4You.
Du kan skape det uttrykket du selv ønsker med Walls4You.

Følger med på trendene

I oktober i fjor lanserte Forestia/Byggma syv nye design til Walls4You i tråd med interiørtrendene.

– Her har vi blant annet en lekker ny variant som heter Rustic Oak. Det er lune toner, som går rett hjem i den nordiske interiørstilen. Det passer også veldig godt for alle som er litt lei av hvite vegger, sier Mangseth.

I tråd med den metalliske trenden som har vært en stund, lanserte de også tre ensfargede metallic deco design – en hvit, en grå/beige og en copper.

Rustic Oak passer godt inn i norske hjem.
Rustic Oak passer godt inn i norske hjem.

Kontinuerlig forbedring

Du trenger ikke å bruke masse tid på å sparkle og pusse. Her er veggen slett når du setter den opp.
Du trenger ikke å bruke masse tid på å sparkle og pusse. Her er veggen slett når du setter den opp.

For å heve kvaliteten på Walls2Paint, har Forestia/Byggma byttet malingstapet.

– Den nye varianten er enda litt glattere og «mindre tørst». Det vil si at den krever mindre maling for å dekke godt, i tillegg til at den gir en lekker og jevn overflate, sier Mangseth.

De er i tillegg opptatt av å sikre kontinuerlig forbedring i produksjonen, slik at markedets forventninger blir svart.

– I fjor sommer tok vi i bruk et helt nytt freseanlegg, som sikrer en kontinuerlig flott kvalitet, forteller hun.

Miks og match

Siden skjøtene på begge veggplatene er identiske, kan de fint brukes sammen. Her er det brukt Walls4You 40191 Textile Stripe, sammen med en malt veggplate.
Siden skjøtene på begge veggplatene er identiske, kan de fint brukes sammen. Her er det brukt Walls4You 40191 Textile Stripe, sammen med en malt veggplate.

Mangseth har vansker med å velge mellom de to hjertebarna.

– Walls2Paint og Walls4You har for oss i Forestia og Byggma blitt en liten diamant, som vi er veldig stolte av, sier hun.

Men heldigvis kan de fint brukes sammen, så de som har samme problem som Mangseth slipper altså å velge.

– Den store fordelen er at de to veggplatene er identiske i skjøten. Så du kan mikse og matche akkurat etter eget ønske, avslutter hun.

Mer informasjon

Byggma

Les også Maling og tapet uten sparkel

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Før du begynner

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: