Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Veggen det er verdt å møte

En slett vegg er det perfekte underlaget for maling og tapet. Veien dit kan være kortere enn du tror. Her er veggen du vil møte.

 • <b>LØFT:</b> Veggplater er perfekt for å gi kjøkkenet, eller hvilket som helst annet rom, et løft. (Foto: Forestia)

  Foto:

 • <b>PLANT:</b> Sjekk underlaget med en rettholt for å sikre at det er plant. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

  Foto:

 • <b>HJØRNET:</b> Start i et av hjørnene. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

  Foto:

 • <b>LIM:</b> Det er bare å lime og klikke. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

  Foto:

 • <b>RASKT:</b> Det er enkelt og raskt å montere veggplatene, og før du vet ord av det har du plater som er klar for maling eller tapet. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

  Foto:

 • <b>1, 2, 3:</b> 1. Sjekk underlaget med en rettholt, 2. Start monteringen i hjørnet, og 3. Lim og klikk. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

  Foto:

Annonse
Annonse

Ny maling på veggen kan gjøre underverker i hvilket som helst rom. På bare få timer kan du gå fra et kjedelig og uinspirerende rom, til et kjøkken som er en gourmetkokk verdig, en stue som får gjestene til å trekke på smilebåndet, eller et soverom som inviterer til avslapping.

Men tanken på alt forarbeidet som kanskje må gjøres for å få veggen helt slett kan sette en stopper for oppussingsdrømmen. Heldigvis finnes det løsninger som gir deg slette vegger på null komma niks, der du kun behøver å male.

I en fei

RASKT: Det er enkelt og raskt å montere Walls2Paint fra Forestia, og før du vet ord av det har du plater som er klar for maling eller tapet. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

RASKT: Det er enkelt og raskt å montere Walls2Paint fra Forestia, og før du vet ord av det har du plater som er klar for maling eller tapet. (Foto: Kristian Owren/ifi.no)

For deg som ønsker en slett vegg uten for mye plunder og heft, er veggplater du kan male direkte på den perfekte løsningen. Dette er veggene du vil møte. Du slipper å sparkle, pusse og grunne, og platene er enkle å sette opp. Veggplatene gir også fine skjøter uten ekstra arbeid, noe som er en kunst å få til ved sparkling. Du slipper å bekymre deg for ujevnheter, og du sparer mye tid. Samtidig unngår du alt pussestøvet.

Eget uttrykk

Med veggplatene er det enkelt å skape ditt eget uttrykk. Etter at de er montert, kan du male dem i alle regnbuens farger, eller sette opp et tapet hvis du ønsker det. Det er ikke lenger noen grunn til å utsette oppussingen. Du trenger bare å lime opp platene og skru fast, og plutselig har du en vegg som er klar til å males!

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Byggma

Tips!

Platene må akklimatiseres i emballasjen til romtemperatur, og så monteres umiddelbart etter at emballasjen er åpnet.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]