Kategorier

Meny

Konto

Smart oppussing med veggplater

Det finnes vegger som kan settes opp på 1-2-3.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Smart oppussing med veggplater

Foto: Smartpanel, Forestia og Södra

Sommer betyr oppussing for mange. For oss som vil pusse opp kjapt og enkelt finnes det smarte løsninger som vil fornye rommet. For du trenger ikke pusse opp de gamle veggene. Du kan kjøpe nye. 

Rett på veggen

Løsningen heter veggplater. Dette er plater som monteres utenpå gamle vegger eller i stenderverket. Utvalget av veggplater med fabrikkmalt eller -tapetsert overflate har aldri vært større. Slette og profilerte flater av MDF, spon og tre er også tilgjengelig i en rekke farger, dekorer og utførelser.

Malt uten å male

Ferdigmalte panelplater monteres raskt, enten det er i eneboligen, på hytta eller i den moderne leiligheten. Her får du vegger med en flott finish uten å måtte male et eneste penselstrøk selv. Og skal vi tro bransjen selv, er det de mørke fargene som vil prege veggene i norske hus og hytter fremover. 

De mørke fargene

− Vi selger mer brune og mørke farger. Folk tør heldigvis å prøve noe annet enn bomull på veggene. Det er også blitt populært med ferdigbeiset veggpanel i plateformat, med toppsjikt av ekte furupanel. Her kan du velge mellom ulike farger eller få platen ubehandlet, sier Lise Engebretsen, markedsansvarlig hos Smartpanel.

Dele på Pinterest Mørke veggplater, Smartpanel

DE MØRKE VEGGENE: − Vi selger mer brune og mørke farger. Veggplater med toppsjikt i treverk er også blitt populært, sier Lise Engebretsen, hos Smartpanel. (Foto: Smartpanel)

Enkel oppussing

Vil du heller male og tapetsere veggen selv, kan du velge veggplater med slett overflate. Disse er enkle å montere og klare for maling eller tapet. Ingen sparkling eller pussing er påkrevd og du sparer mye tid.

− Dette er genialt for dem som ønsker en slett vegg, og vil gjøre det selv uten plunder og heft, sier Torunn Mangseth hos Byggma, som også tilbyr ferdigtapetserte veggplater under merkenavnet Forestia, for de som vil slippe å henge opp tapet selv. 

Dele på Pinterest Slette veggplater, Walls2Paint

SLETT OG KLART: Det finnes slette plater du kan male eller tapetsere selv. − Dette er for de som vil få slette vegger raskt, uten plunder og heft, sier Torunn Mangseth hos Byggma. (Foto: Forestia)

Klassisk hvit

Hos Södra er det panelplater i MDF som gjelder.

− Vi har utviklet en unik serie med klassiske hvitfarger. Her får du også en overflate med penselstruktur for å gi et lunere uttrykk. Vi satser også på smarte tilbehørsløsninger med blant annet lister som kan tøyes og bøyes, forteller Katharina Sølvberg hos Södra. 

Dele på Pinterest Hvite veggplater i MDF

LUNT OG HVITT: Södra satser på overflater med penselstruktur for å gi veggplatene et lunere utrykk. – Vi satser også på klassiske hvitfarger, sier Katharina Sølvberg. (Foto: Södra)

Mer informasjon:

Forestia

Smartpanel

Södra

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]