Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Gulv som løfter veggen

Visste du at det er mulig å bruke gulv som eksklusivt veggpanel? Og smart er det også!

cloud_download
fullscreen
 • <b>EKSKLUSIVT:</b> Heltregulv på veggen gir en eksklusiv look. Her er det brukt furugulv grå hardvoksoljet og børstet fra Södra.

  Foto:

 • <b>EKSKLUSIVT:</b> Heltregulv på veggen gir en eksklusiv look. Her er det brukt furugulv grå hardvoksoljet og børstet fra Södra.

  Foto:

 • <b>SMART:</b> Siden gulvene er ekstra nedtørket i forhold til trepaneler, bidrar det til økt stabilitet.

  Foto:

 • <b>TENK NYTT:</b> Du får mye igjen for å tenke litt utenfor boksen. Mange materialer og produkter kan brukes andre steder enn de primært er ment for.

  Foto:

Annonse
Annonse
Heltregulv på veggen

EKSKLUSIVT: Heltregulv på veggen gir en eksklusiv look. Her er det brukt furugulv grå hardvoksoljet og børstet fra Södra.

Det er ikke bare på gulvet du kan legge gulv! Tipset om å bruke gulv på veggen kommer fra Katharina Sølvberg hos Södra.

– Det er faktisk mulig å benytte gulv som en eksklusiv veggpanel. Du kan enten ha det i hele boligen eller rommet, eller bare deler av det, tipser hun.

Massivt tre

– Massive heltregulv gir en eksklusiv og ny look på veggen, og kan bli et veldig kult interiørelement. De massive heltregulvene som eventuelt blir benyttet som panel, blir da montert med skjult skruing, akkurat som på gulvet. Da vil du ikke få noen merker av spiker, forklarer hun.

Gulv som veggpanel

TENK NYTT: Du får mye igjen for å tenke litt utenfor boksen. Mange materialer og produkter kan brukes andre steder enn de primært er ment for.

Stabilt

Ifølge Sølvberg er det flere grunner enn bare de estetiske som gjør at det kan være en god idé å bruke heltregulv på veggen.

– Stabilitet er også et godt argument for å benytte gulv som veggpanel, siden gulvene er ekstra nedtørket i forhold til tradisjonelle trepaneler. Gulv ligger på en trefuktighet på rundt 8 prosent, mens tradisjonelle trepaneler ligger på en trefuktighet på rundt 15 prosent. Da slipper du også problemet med at treverket får sprekker når det tørker ut på vinteren med tørr inneluft, forklarer hun, og oppfordrer folk til å tenke litt utenfor boksen når de skal pusse opp hjemme.

De massive heltregulvene kan behandles etter ønske, så mulighetene er mange!

Gulvplanker på vegg

SMART: Siden gulvene er ekstra nedtørket i forhold til trepaneler, bidrar det til økt stabilitet.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Södra

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]