Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Hvordan matche et tapet?

Hvordan fargesetter du resten av rommet, når du har et tapet som krever mye? Her ser du hvordan Merete og Øyvind i Drammen løste oppgaven å matche et tapet.

 • matchende stol

  Foto: Butinox Interiør

 • petroleum

  Foto: Butinox Interiør

 • DIY-lamper

  Foto: Butinox Interiør

 • fargekaken

  Foto: Butinox Interiør

 • fornyet taklampen

  Foto: Butinox Interiør

 • hvitt interiør førbilde

  Foto: Butinox Interiør

Annonse
Annonse

Merete og Øyvind  i Drammen kjøpte et hus hvor alt var malt i hvitt, eller lite spenstige farger. Familien liker farge på veggene for å live opp huset, for som de sier: «Farger gir glede». I tillegg til kulør er ikke familien redde for mønster, og de la fort sin elsk på tapetet «Into the Wild» fra Photowall da de skulle innrede kjøkkenet.

Så ble det store spørsmålet hvilken farge de skulle bruke på de andre kjøkkenveggene.

hvite vegger

HVITT OG KJEDELIG: Slik så veggene til Merete og Øyvind ut da de kjøpte nytt hus i Drammen. 
(Butinox Interiør)

Tapetet «Into the Wild» består av mange blåtoner fra lys blå til nesten sort. Det var helt naturlig å hente opp en av disse blåtonene for å skape et helhetlig kjøkken og spisesone.

spaylakkert taklampe

FORNYET TAKLAMPEN: Taklampen hang igjen etter forrige eier. Merete og Øyvind spraylakkerte den like godt med Quick Bengalack, for en helt ny look. På utsiden er den sprayet med 153 Sort Silkematt, på innsiden er den sprayet med 5931 Solnedgang.
(Butinox Interiør)

matchende stol

MATCHENDE STOL: En dus gulfarge står godt til den mørke blåtonen på veggene.
(Butinox Interiør)

Fargesjef hos Butinox Interiør, Jenny Bull-Gustavsen, gav gode råd til familien, og valget falt på nyansen 5905 Petroleum. Dette er en dyp grønnblå nyanse, lun og varm. Mørkehetsgarden i fargen gjør den i tillegg elegant. 

Kjøkkenet har store vinduer, og siden familien ønsket en varm og innbydende følelse i rommet, falt valget på denne mørkere nyansen. Et rom med så stort lysinnslipp tåler en mørk nyanse godt, uten at det gir en følelse av å bo i en hule.

Kjøkkeninnredningen er hvit, så de ønsket å beholde lister og vinduskarmene hvite for å ta igjen det hvite i innredningen.petroleum fargen

PETROLEUM: Fargen 5905 Petroleum er en dyp grønnblå nyanse, lun og varm. Mørkehetsgarden i fargen gjør den i tillegg elegant.    

(Butinox Interiør)

En effektiv og flott måte å tilføre både farge og personlighet til et rom er å gå for farger i møblene. Familien er veldig fornøyd med de fargerike stolene, innkjøpt på Søstrene Grene. Det flotte bordet er i modellen Gigant fra Fagmøbler.

diy-lamper

DIY-LAMPER: Lampene er laget av Muuto E27 pendel som er tredd gjennom en hylleknekt fra IKEA, malt i samme farge som kjøkkenveggene, 5905 Petroleum.
(Butinox Interiør)


fargekaken

FARGEKAKE: Vil du ha proff hjelp i en enkel sirkel? Stilen i dette kjøkkenet er illustrert i fargekaken. Har du med denne på mobilen når du skal innrede blir det lett å få et harmonisk resultat.
(Butinox Interiør)

Artikkelen er hentet fra Jennys blogg, enkelfornyelse.no. Titt innom for å få flere inspirerende interiørtips.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Mer informasjon

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]