Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Enkelt og effektivt å fornye trappen

  •  
  •   Publisert:
  Lundbergs/IBG
Med trappefornyelsestrinn kan du enkelt få trappen til å bli som ny. Og med ulike dekorer er det lett å finne noe som passer din stil.
Trappefornyelsestrinn fra Lundbergs
ENKELT: Trappefornyelsestrinnene er enkle å montere selv. Lundbergs/IBG

En sliten trapp trenger omtanke. Den er en viktig del av interiøret. Men å bytte den helt ut kan være dyrt og omfattende. Hvorfor ikke bare fornye trinnene? Du kan spare både tid og penger ved å velge fornyelse av trappen i stedet for å bytte den ut med en ny.

– Konseptet vårt for trappefornyelse inneholder noen få komponenter og gjør at løsningen fungerer uansett om trappen er åpen, lukket, rett eller buet. Delenes utforming og metoden for fornyelse er egnet for både håndverkere og hobbysnekkere, sier Finn Robøle hos IBG, som leverer Lundbergs trappefornyelse. 

Mange muligheter

Lundbergs trappefornyer
NORDISK OG NATURLIG: De hvitpigmenterte og matte trinnene Premium Nordic White (øverst) passer perfekt inn i moderne nordisk interiør. Med synlige årringer og kvister blir trappetrinnet Premium Country (nederst) levende. Lundbergs/IBG

Det som danner grunnlaget for konseptet for trappefornyelse er trinnene med integrert trappenese. De fremstilles av nøye utvalgte materialer, og takket være forskjellige tresorteringer, finnes det muligheter for valg og variasjon.

– Opptrinn og bakkantlister i matchende stil sørger sammen med annet montasjetilbehør, for en solid totalløsning når du skal fornye trappen din, forteller Robøle.

De to nyeste dekorene er trappetrinn i Nordic White Eik, et lett hvitpigmintert og mattlakkert trinn med grå toner som får de varme eikenyansene til å lyse igjennom, og trappetrinn Country, grunnoljet svensk eik med et levende mønster av årringer, kvister og ytterved som gir et solid og rustikt trinn.

Lundbergs trappefornyer
SOM NY: Med trappefornying fra Lundbergs får du raskt en trapp som ser ut som ny. Lundbergs/IBG

Dette ble brukt:

  • Lundbergs Trappefornyelsestrinn – IBG
Les også Gamle trapper i ny drakt

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: