Kategorier

Meny

Konto

Enkelt og effektivt å fornye trappen

Med trappefornyelsestrinn kan du enkelt få trappen til å bli som ny. Og med ulike dekorer er det lett å finne noe som passer din stil.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Enkelt og effektivt å fornye trappen

Foto: Lundbergs/IBG

En sliten trapp trenger omtanke. Den er en viktig del av interiøret. Men å bytte den helt ut kan være dyrt og omfattende. Hvorfor ikke bare fornye trinnene? Du kan spare både tid og penger ved å velge fornyelse av trappen i stedet for å bytte den ut med en ny.

– Konseptet vårt for trappefornyelse inneholder noen få komponenter og gjør at løsningen fungerer uansett om trappen er åpen, lukket, rett eller buet. Delenes utforming og metoden for fornyelse er egnet for både håndverkere og hobbysnekkere, sier Finn Robøle hos IBG, som leverer Lundbergs trappefornyelse. 

Dele på Pinterest Trappefornyelsestrinn fra Lundbergs

Foto: Lundbergs/IBG

ENKELT: Trappefornyelsestrinnene er enkle å montere selv.

Mange muligheter

Det som danner grunnlaget for konseptet for trappefornyelse er trinnene med integrert trappenese. De fremstilles av nøye utvalgte materialer, og takket være forskjellige tresorteringer, finnes det muligheter for valg og variasjon.

– Opptrinn og bakkantlister i matchende stil sørger sammen med annet montasjetilbehør, for en solid totalløsning når du skal fornye trappen din, forteller Robøle.

De to nyeste dekorene er trappetrinn i Nordic White Eik, et lett hvitpigmintert og mattlakkert trinn med grå toner som får de varme eikenyansene til å lyse igjennom, og trappetrinn Country, grunnoljet svensk eik med et levende mønster av årringer, kvister og ytterved som gir et solid og rustikt trinn.

Dele på Pinterest Lundbergs trappefornyer

Foto: Lundbergs/IBG

NORDISK OG NATURLIG: De hvitpigmenterte og matte trinnene Premium Nordic White (øverst) passer perfekt inn i moderne nordisk interiør. Med synlige årringer og kvister blir trappetrinnet Premium Country (nederst) levende.

Dele på Pinterest Lundbergs trappefornyer

Foto: Lundbergs/IBG

SOM NY: Med trappefornying fra Lundbergs får du raskt en trapp som ser ut som ny.

Dette ble brukt

Lundbergs Trappefornyelsestrinn – IBG

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]