Kategorier

Meny

Konto

Nymalt med silkematt glans for fasaden

Innendørs er matte vegger en favoritt hos mange. Den trenden har flyttet utendørs også, og det mulig å male fasaden med maling som gir moderne, silkematt glans.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nymalt med silkematt glans for fasaden

Foto: Gjøco

Matte, malte overflater har lenge vært en interiørfavoritt. Men utendørs har koblingen mellom «nymalt» og «blankt» stått sterk. Med nye Herregård Paintmaster kan du få et moderne, dempet uttrykk også på husveggen.

Gjøcos nye utendørsmaling har fått navnet Herregård Paintmaster og er en vanntynnet hybridmaling med glansgrad 7.

– Det er nettopp den silkematte glansen som gjør at malingen skiller seg ut på markedet, forteller Ingeborg Venås, teknisk sjef i Gjøco, i en pressemelding.

Dele på Pinterest fasade med silkematt glans

Foto: Gjøco

INNENFRA OG UT: Inne i stuer og soverom har det lenge vært populært med matte flater, og det er gjerne slik at trender starter innendørs – før de fortsetter ute.    

Unik fargegjengivelse

Med den nye malingsserien fyller Gjøco et behov i markedet. Mattere utemaling er nemlig noe stadig flere etterspør.

– Mattheten gjør at du får en helt annen fargegjengivelse på husveggene dine. En roligere og mer harmonisk look. Paintmaster passer til alle typer hus, men vi forventer at det er de med nye, moderne hus som vil stå aller først i køen, smiler hun.

Matt maling står seg veldig godt sammen med betong, som ofte preger moderne funkishus.

–  Det fullfører den arkitektoniske looken, forklarer Ingeborg Venås.

Selvrensende effekt

Paintmaster er en del av Gjøcos høykvalitetsserie, Herregård. Det betyr at malingen er velegnet for røft, norsk vær.

– Paintmaster er veldig værbestandig og kommer til å ha lange vedlikeholdsintervaller. Den har en selvrensende effekt mot skitt og smuss for å holde veggen så pen som mulig, så lenge som mulig. Dessuten står den svært godt mot svertesopp og grønske, noe som blir stadig viktigere etter hvert som klimaet blir mildere og vintrene fuktigere, avslutter Ingeborg Venås.

LES OGSÅ
Mer informasjon
<p><b>SILKEMATT OG SMUSSAVVISENDE: </b> Malingen er en vanntynnet akrylforsterket oljemaling som er ekstra effektiv mot svertesopp og begroing. Finishen blir silkematt, med god fargegjengivelse. Paintmaster har selvrensende effekt. <br></p>

SILKEMATT OG SMUSSAVVISENDE:  Malingen er en vanntynnet akrylforsterket oljemaling som er ekstra effektiv mot svertesopp og begroing. Finishen blir silkematt, med god fargegjengivelse. Paintmaster har selvrensende effekt. 

Herregård Paintmaster:

Herregård Paintmaster er en vanntynnet hybridmaling med silkematt glans. Malingen brukes på utvendig kledning av furu og gran som skal stå imot et tøft, nordisk klima, og på overmalbare fasadeplater av eternitt og metall.

Egenskaper:

  • Ekstra lange vedlikeholdsintervaller
  • God farge- og glansstabilitet
  • Total trebeskyttelse med selvrensende egenskaper
  • Ekstra effektiv mot smuss, svertesopp og begroing
  • Dekker meget godt og er enkel i bruk
  • Gir en vakker, avdempet fasade med glansgrad 7

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]