Kategorier

Meny

Konto

Spa deg ned med dusjtoalett

Med et dusjtoalett fra Geberit får du et (under)liv i sus og dus. – Det er helt sant. Rent vann føles, og rengjør bedre enn tørt toalettpapir, sier Wenche Sydhagen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Spa deg ned med dusjtoalett

Foto: Robert Walmann/ifi.no og Geberit.

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke for ingenting Geberit i fjor ble kåret til et av de hundre mest innovative selskapene i verden. Det populære dusjtoalettet har tatt planeten med storm. Det ble også klart under den franske byggvaremessen «Batimat», eller Mondial du Bâtiment, som messen egentlig heter.

Dele på Pinterest Geberit på Batimat

VEKKER OPPSIKT: Geberit tok stor plass på den franske byggvaremessen «Batimat» som gikk av stabelen i Paris i november. Interessen rundt dusjtoaletter var stor blant de mange besøkende. (Foto: Robert Walmann/ifi.no)

Vil se og lære

Interessen rundt dusjtoalettene fra det sveitsiske selskapet var stor. Folk stod nærmest i kø for å se og lære. Det synes ikke Wenche Sydhagen i Geberit Norge er det minste rart. 

– Det er fordi mange lurer veldig på hvordan disse toalettene egentlig fungerer. De spør om enkle ting som om dusjarmen er ute hele tiden, eller hvor dusjstrålen treffer. Alt dette kan du selvsagt styre selv med en fjernkontroll. Poenget er at folk vil se toalettene med egne øyne. Og på messe er det enkelt å lære mer om dette, sier hun.

Dele på Pinterest Wenche Sydhagen, Geberit

LETT HEKTA: – Våre dusjtoaletter gir deg en spa-opplevelse og følelse av luksus. De som prøver det, ender gjerne opp med å investere i dusjtoalett hjemme og på hytta, sier Wenche Sydhagen. (Foto: Robert Walmann/ifi.no)

I full fart

I Asia, og spesielt i Japan, er syv av ti installerte toaletter et dusjtoalett. Sydhagen tror dusjtoaletter vil bli mer vanlig her hjemme også.

– Vi ser en økende trend i Europa og særlig i Norge. Det har også kommet flere leverandører av slike toaletter de siste årene. Jeg tror vi står foran en liten revolusjon på badet, sier hun.

Dele på Pinterest Geberit AquaClean dusjtoalett

LUKSUS PÅ DO: – Geberit «AquaClean Mera» setter nye standarder når det kommer til komfort. Blant annet åpnes og lukkes toalettlokket automatisk, så det er ikke krise om du glemmer å legge ned setet etter deg forteller Wenche Sydhagen hos Geberit. (

Blir hekta på spa

For Sydhagen tror stadig flere vil tenke over at vann er mer skånsomt og rengjør bedre enn tørt toalettpapir. Hun tror også flere vil ha mer velvære under et toalettbesøk.

– Våre dusjtoaletter gir deg en spa-opplevelse og følelse av luksus. De som prøver det, ender gjerne opp med å investere i dusjtoalett hjemme og på hytta. Har du først prøvd er det ingen vei tilbake. Det vil ikke lenger føles riktig å tørke seg med papir, forteller hun.

LES OGSÅ: Spa på toalettet

Dele på Pinterest Dusjtoalett fra Geberit

MESSEDO: Toalettene som ble vist frem på Batimat, vakte stor interesse blant de besøkende. (Foto: Robert Walmann/ifi.no)

Prøv selv

– Hvor får vi testet ut dette dusjtoalettet, spør vi?

– Geberit har 80 forhandlere i Norge som har installert et dusjtoalett på sine gjestetoalett. Se våre hjemmesider for oversikt. Jeg oppfordrer deg til å ta turen til en forhandler og prøve selv, sier Sydhagen, som selvsagt har dusjtoalett på sitt eget bad.

Mer informasjon:

Geberit

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]