Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Når toalettet blir et spa

  •  
  •   Publisert:
LUKSUS PÅ DO: Toalettenes «Rolls Royce» er et dusjtoalett fra Geberit. Det finnes på Olavsgaard hotell utenfor Oslo. Her k...   Mari Rosenberg/ifi.no, Robert Walmann/ifi.no og Geberit
Før var dusjtoaletter noe du bare fant i Sveits og Asia. Slik er det ikke lenger. – Nordmenn vil ha mer velvære på do, sier Wenche Sydhagen hos Geberit.
<b>PAPIRLØST:</b> Med AquaClean dusjtoalett blir du vasket ren av en roterende vannstråle som treffer der den skal. (Foto: Geberit)
PAPIRLØST: Med AquaClean dusjtoalett blir du vasket ren av en roterende vannstråle som treffer der den skal. (Foto: Geberit)

Når du setter deg ned på Geberits råeste dusjtoalett, varmes setet opp i løpet av sekunder. Det er også utstyrt med et unikt dusj- og tørkesystem som enkelt gjør deg ren i «stussen». Systemet for luftavsug sørger også for at lukten forsvinner på rekordtid.

− Folk vil ha mer velvære i hjemmet sitt og de stiller høyere krav til toalettkomfort. Å få en spaopplevelse hver gang du går på do er den nye velværetrenden, sier Wenche Sydhagen. 

Trend fra Asia

I Asia, og spesielt i Japan, er syv av ti installerte toaletter et dusjtoalett. Det er fordi det japanske markedet er spesielt opptatt av hygiene. Her hjemme øker også etterspørselen etter de smarte toalettene. Det merker Geberit, som var en av de første på markedet i Norge med avanserte dusjtoaletter.

<b>TOALETTSPA:</b> Et dusjtoalett på badet gir deg spafølelsen hver gang du må på do. – Folk vil ha mer velvære hjemme og stiller høyere krav til toalettkomfort, sier Wenche Sydhagen hos Geberit. (Foto: Geberit)
TOALETTSPA: Et dusjtoalett på badet gir deg spafølelsen hver gang du må på do. – Folk vil ha mer velvære hjemme og stiller høyere krav til toalettkomfort, sier Wenche Sydhagen hos Geberit. (Foto: Geberit)

På full fart i Europa

<b>RENT MED VANN:</b> Geberit har tidligere undersøkt folks dovaner. – 70 prosent av de spurte mente papir alene ikke var nok for å bli ren, sier Wenche Sydhagen. (Foto: Robert Walmann/ifi.no)
RENT MED VANN: Geberit har tidligere undersøkt folks dovaner. – 70 prosent av de spurte mente papir alene ikke var nok for å bli ren, sier Wenche Sydhagen. (Foto: Robert Walmann/ifi.no)

For noen år siden gjennomførte Geberit en undersøkelse om folks dovaner. Der viste det seg at nordmenn bruker våtservietter og kluter for å bli rene i baken.

− Hele 70 prosent mente at papir alene ikke var nok for å bli ren, sier hun. Sydhagen er derfor ikke overrasket over at dusjtoalettene vekker nordmenns interesse.  

Dusjdo på Olavsgaard

Per Harald Fjellheim eier og driver Olavsgaard hotell utenfor Oslo. Han vet at dusjtoalett er populært. Derfor installerte han disse i tre av hotellets suiter.

− Det gjorde vi for å heve standarden på rommene. Moderne gjester er kresne og vil ha mer velvære, sier han. 

<b>LUKSUS PÅ DO:</b> Toalettenes «Rolls Royce» er et dusjtoalett fra Geberit. Det finnes på Olavsgaard hotell utenfor Oslo. Her kan du sette deg ned og la dusjen gjøre deg ren. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)
LUKSUS PÅ DO: Toalettenes «Rolls Royce» er et dusjtoalett fra Geberit. Det finnes på Olavsgaard hotell utenfor Oslo. Her kan du sette deg ned og la dusjen gjøre deg ren. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

Åpner for å utvide

<b>HOTELL I SÆRKLASSE:</b> På Olavsgaard hotell utenfor Oslo har hotellsjefen innstallert dusjotaletter. – Vi vil gi gjestene et nytt nivå av renhet, sier hotellsjef Per Harald Fjellheim. (Foto: Robert Walmann/ifi.no)
HOTELL I SÆRKLASSE: På Olavsgaard hotell utenfor Oslo har hotellsjefen innstallert dusjotaletter. – Vi vil gi gjestene et nytt nivå av renhet, sier hotellsjef Per Harald Fjellheim. (Foto: Robert Walmann/ifi.no)

Vedlikeholdet av dusjtoalettene er ifølge Fjellheim uproblematisk.

− Det koster ikke mer å drifte disse toalettene enn vanlige klosetter. Vi ser på muligheten for å installere disse doene i flere av våre rom. I dag har vi også et dusjtoalett i fellesområdet. Det er et populært tilbud, sier han. 

Konkurransefortrinn

Hotellsjefen mener han ser flere hoteller i Europa som nå satser på teknologi innenfor personlig hygiene.

− Kundeundersøkelsene våre viser at gjester setter renhold øverst på listen. Derfor er investeringen i dusjtoaletter viktig for å gi våre gjester et høyere nivå av renhet og hygiene, sier han. 

Mer informasjon

Geberit

Les også Slik er baderomstrendene nå

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
HappyHomes annons