Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Unngå toalettsete-krangelen

  •  
  •   Publisert:
Det beryktede toalettsetet som ikke legges ned etter bruk er neppe skilsmissegrunn nr. 1. Men det kan være årsaken til mang en krangel i hjemmet. Nå kan det bli slutt på hele problemet.
<b>BANEBRYTENDE:</b> Elegant og tilsynelatende enkel på utsiden, men full av banebrytende teknologi på innsiden.
BANEBRYTENDE: Elegant og tilsynelatende enkel på utsiden, men full av banebrytende teknologi på innsiden.

Det er et kjent scenario for de fleste kvinner – du går inn på badet for å gjøre ditt fornødne, og oppdager for sent at toalettsetet ikke er lagt ned. Du setter deg rett ned på den kalde toalettskålen. Det glemte toalettsetet er opprinnelsen til mange ekteskapskrangler. Nå kan det bli slutt på problemet.

– Geberit AquaClean Mera er et toalett med banebrytende teknologi, som setter nye standarder når det kommer til komfort. Blant annet åpnes og lukkes toalettlokket automatisk, så det er ikke krise om du glemmer å legge ned setet etter deg – det skjer av seg selv ved hjelp av en nærhetssensor, forklarer Wenche Sydhagen hos Geberit.

Dette er teknologi, design og komfort på toppnivå – et toalett som legger lista høyt.

Elegant og enkelt design

<b>KOMFORT:</b> Dusjstrålen blander luft og vann, og strålen roterer, noe som gjør rengjøringen ekstra effektiv.
KOMFORT: Dusjstrålen blander luft og vann, og strålen roterer, noe som gjør rengjøringen ekstra effektiv.

Gårsdagens toaletter er det få som vil forbinde med «elegant». En gulvmontert porselenskloss, noe gulnet i fargen, med et løst toalettlokk som smeller hver gang det lukkes. Men nå er det andre boller. Geberit AquaClean Mera, med sitt stilige og rene design, tar dagens toalettstandarder til nye høyder.

– Det er viktig at toalettet har et rent og enkelt design. Her er det satset på myke linjer og flytende overganger. Det er viktig for det visuelle på baderommet, men også for at det skal være enklere å holde toalettet rent, forteller Sydhagen.

Banebrytende og nytenkende

<b>RENGJØR:</b> Turboflush er en relativt ny måte å skylle doskålen på etter bruk, som gjør rengjøringen av skålen mer effektiv og nesten lydløs.
RENGJØR: Turboflush er en relativt ny måte å skylle doskålen på etter bruk, som gjør rengjøringen av skålen mer effektiv og nesten lydløs.

De elegante og rene linjene på toalettet skjuler banebrytende teknologi.

– Mera viderefører selvsagt den nå velkjente dusjteknologien, og tar den ett hakk videre. Den nye patenterte dusjteknologien WhirlSpray har en myk og forfriskende dusjstråle som dynamisk tilfører luft. Det gjør at du får en skånsom men omhyggelig vask, samtidig som den ikke bruker mer vann enn nødvendig, forklarer Sydhagen.

Luksustoalettet

Det stopper ikke her. AquaClean Mera er det ultimate komforttoalettet. Her er alt du kan ønske deg – og mer! Diskret orienteringslys der du selv kan programmere dine farger, ergonomisk toalettsete som kan varmes opp etter ønske og luktfjerning er noen av funksjonene som kommer med toalettet.

Du kan selv styre toalettets dusj- og tørkefunksjoner ved hjelp av en fjernkontroll.

Mer informasjon

Geberit

Les også Innovasjon som imponerer

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
HappyHomes annons