Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Unngå full stopp og vond lukt på badet

Ikke vent helt til avløpet er tett og den vonde lukten har rukket å spre seg før du rengjør rørene på badet.

 • <b>RENT:</b> Rene rør fra Nitor. (Foto: Alfort)

  Foto:

 • <b>VASK:</b> Plumbo Rørvask. (Foto: Krefting)

  Foto:

 • <b>FOREBYGGENDE:</b> Med preventive tiltak kan du unngå tette rør og vond lukt.

  Foto:

 • <b>VOND LUKT:</b> Uten jevnlig vask er det ikke uvanlig at det kommer vond lukt fra sluk og avløp. (Foto: Mari Rosenberg/ifi.no)

  Foto:

 • <b>BADET:</b> Badet er et rom for velvære og renhold. Da er det dumt hvis det lukter vondt og skitt stopper opp alt. (Foto: Alfort)

  Foto:

 • <b>TETT:</b> Hvis rørene har blitt helt tette, finnes det heldigvis gode løsninger for å løse opp proppen.

  Foto:

Annonse
Annonse
FOREBYGGENDE: Med preventive tiltak kan du unngå tette rør og vond lukt.

FOREBYGGENDE: Med preventive tiltak kan du unngå tette rør og vond lukt.

Hvis du ikke gir rørene en rens innimellom, er det ikke uvanlig at de tetter seg etter hvert eller avgir vond lukt som sprer seg i badet. Og hvem vil vel ha det? På badet skal vi jo føle oss rene. Heldigvis finnes det enkle løsninger som holder den vonde lukten unna og som hindrer rørene fra å tette seg. Preventive tiltak er alltid de beste, så slipper du å trå til med sterkere saker. Det er ingen grunn for å vente på at alt stopper opp.

Rengjør jevnlig

PREVENTIVT: Både Rene Rør fra Nitor og Plumbo Rørvask er effektive midler for jevnlig rengjøring av rørene. (Foto: f.v. Alfort og Krefting)

PREVENTIVT: Både Rene Rør fra Nitor og Plumbo Rørvask er effektive midler for jevnlig rengjøring av rørene. (Foto: f.v. Alfort og Krefting)

Ved å gi rørene på badet en jevnlig rens, er det enkelt å forebygge tette rør og vond lukt. Og det er svært enkelt og gjort på null komma niks! 

Rene rør fra Nitor/Alfort er et langtidsvirkende biologisk rensemiddel til avløp, som er beregnet på jevnlig rengjøring. Det forebygger stopp og dårlig lukt, ved at det løser opp fett, matrester hår og skitt og danner samtidig en beskyttende mikrofilm i røret. Det gjør at årsakene til den vonde lukten ikke får feste og rørene holdes enkelt åpne. 

Plumbo Rørvask er et annet godt alternativ beregnet på jevnlig preventiv bruk. Det er en flytende avløpsåpner som er svært enkel i bruk. Denne hindrer også tette rør og fjerner vond lukt. Den funker slik at den løser opp fettlaget på innsiden av rørene og omdanner det til såpe. Rørene får seg altså en skikkelig vask samtidig som det som kan forårsake tette rør forsvinner. Den kan brukes både for å forebygge og for å fjerne vond lukt og løse opp halvtette rør. Ved helt tette rør brukes sterkere saker. Ved vond lukt er det bare å helle 1 dl rørvask i avløpet og vente litt før du lar vasken stå på litt for å skylle. Ved halvtette rør heller du i 3-4 dl og lar det virke i minst 1 time, så skyller du med masse varmt vann.

Ved å helle litt rørvaskmiddel ned i sluket med jevne mellomrom, slipper du problemet med vond lukt og tette rør. 

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Alfort

Krefting

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]