Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Små detaljer utgjør stor forskjell

Betjeningsplaten over toalettet kan være prikken over i-en som gir badet det rette uttrykket.

 • <b>DETALJER:</b> De små detaljene, det lille ekstra, er ofte det som skal til for å fullføre uttrykket du ønsker på ditt bad. Her er Geberit Sigma21.

  Foto: Geberit

 • <b>MULIGHETER:</b> Du kan velge mellom mange ulike design og materialer for å finne den platen som passer best hos deg. Her er Sigma21 i elegant, sort glass.

  Foto: Geberit

 • <b>FUNKSJON:</b> En berøringsfri betjeningsplate både ser stilig ut og er hygienisk og funksjonelt.

  Foto: Geberit

 • <b>FRISK LUKT:</b> I tillegg til å sette prikken over i-en på interiøret, kommer også betjeningsplater med en rekke nyttige funksjoner, som Sigma40 med innebygget luktavsug.

  Foto: Geberit

 • <b>RØFT:</b> Den nye Geberit Sigma21 betjeningsplaten i grå skifer er en høykvalitets betjeningsplate som vil løfte ethvert baderom.

  Foto: Geberit

 • <b>RØFT:</b> Den nye Geberit Sigma21 betjeningsplaten i grå skifer er en høykvalitets betjeningsplate som vil løfte ethvert baderom.

  Foto: Geberit

Annonse
Annonse
Betjeningsplate på badet

DETALJER: De små detaljene, det lille ekstra, er ofte det som skal til for å fullføre uttrykket du ønsker på ditt bad. Her er Geberit Sigma21.
(Geberit)

Betjeningsplaten er det eneste du ser av sanitærinstallasjonen ved et vegghengt, innebygget toalett.

– Detaljene på badet er viktige for helheten, og kan utgjøre den store forskjellen, sier Wenche Sydhagen hos Geberit.

Gjør det til ditt eget

Betjeningsplate i grå skifer

RØFT: Den nye Geberit Sigma21 betjeningsplaten i grå skifer er en høykvalitets betjeningsplate som vil løfte ethvert baderom.
(Geberit)

Betjeningsplatene finnes i en lang rekke design i ulike materialer, farger og overflatebehandlinger. Med mye å velge i, blir det enkelt å sette et personlig preg på badet og velge de detaljene som gir deg det uttrykket du ønsker.

Det nyeste tilskuddet til Geberits allerede omfattende utvalg av betjeningsplater, er Geberit Sigma21 i dyp, grå skifer.

– Dette er en høykvalitets betjeningsplate i støpt sink og ekte skiferplate i en mørk, grå kvalitet kalt Mustang. En betjeningsplate som vil løfte ethvert baderom, sier Sydhagen.

Du kan velge mellom en rekke design i kvalitetsmaterialer, som kan understreke den stilen du ønsker.

Mange ulike betjeningsplater

MULIGHETER: Du kan velge mellom mange ulike design og materialer for å finne den platen som passer best hos deg. Her er Sigma21 i elegant, sort glass.
(Geberit)

Funksjon møter form

Berøringsfri betjeningsplate

FUNKSJON: En berøringsfri betjeningsplate både ser stilig ut og er hygienisk og funksjonelt.
(Geberit)

På badet stiller vi høye krav til funksjon i tillegg til det estetiske.

– Installasjonene skal ikke bare se flotte ut, de skal også ha allsidige og praktiske funksjoner. Og betjeningsplater er intet unntak. For eksempel Geberit Sigma40-betjeningsplaten har integrert luktavsug som renser luften rett fra toalettskålen, så lenge du har en DuoFresh sisterne i veggen. Du kan også få berøringsfrie betjeningsplater, som flere og flere vil ha, sier Sydhagen.

Kombinasjonsmuligheter

Det er enkelt å kombinere Geberit betjeningsplater med de riktige sisternene. De har nemlig alle et «familienavn» som de deler med sisternene, som forteller hvilke plater som passer til hvilke sisterner.

– Det skal være enkelt for brukeren å velge riktig, sier Sydhagen.

Betjeningsplate med innebygd luktavsug

FRISK LUKT: I tillegg til å sette prikken over i-en på interiøret, kommer også betjeningsplater med en rekke nyttige funksjoner, som Sigma40 med innebygget luktavsug. Denne platen krever en DuoFresh sisterne i veggen.
(Geberit)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]