Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Farger

Underkategorier

Artikler

Den nye vår- og sommerpaletten til Pure & Original leder tankene til varme vårdager, solnedganger, friske blomster og ny energi.

Det er herlig når snøen gir tapt for vårsola. Synes du det går litt sakte, så finn fram maling og pensel og mal våren inn i huset.

Dette er en farge som skaper en følelse av varme og komfort, og gir oss næring og energi i en konstant skiftende verden, skriver Pej-gruppen, som representerer det verdenskjente fargesystemet i Skandinavia.

Det er fascinerende å vandre ute en månelys kveld. Det er mørkt, men likevel lyst. Vi aner mer enn vi ser. Det er både spennende og pirrende. Her er det masse inspirasjon til fargesetting av hjemmets hule.

Det er lite som kan måle seg med høstens deilige fargepalett. Kjenner du at den gjør deg godt, så ta den med inn!

Alle som har savnet gult som interiørfarge har mye å glede seg over denne høsten. Den kan bli gul i alle rom, hvis du har lyst.

På solrike dager ligger den rosa stuen badet i sollys fra tre kanter, da er veggene tydelig rosa. I kveldslys blir fargen dypere i tonen og den store stuen virker lun.

Flere artikler

Finn din nærmeste  

interiorkupp annons
HappyHomes annons