Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Byggma annons
Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Arkiv: juli 2018


Slik gjøres det

Maling kan enkelt og for en billig penge forvandle både trerene og tidligere malte kjøkkenfronter. Her er tipsene du trenger for å pusse opp på sparebluss – med proft resultat.

Innendørs

De er ofte det siste som kommer på plass når rommet pusses opp. De er kronen på verket. Her er guiden du trenger for å velge riktige lister.

Utendørs

Hageporten og stakittet rundt det hvitmalte huset til Halvor Bakke er akkurat slik det skal være. Fargen og stilen kler både huset og mannen.

Innendørs

Rent, praktisk, tett, trygt og lekkert – fem egenskaper baderommet bør ha. Her er fem tips som bidrar til å oppfylle kravene.

Innendørs

På solrike dager ligger den rosa stuen badet i sollys fra tre kanter, da er veggene tydelig rosa. I kveldslys blir fargen dypere i tonen og den store stuen virker lun.

Innendørs

Jevnlig, riktig rengjøring av badet er viktig. Ikke bare ser det penere ut og lukter bedre, det bidrar også til å holde borte uønskede gjester, som mugg og sopp.

Flere artikler

TilTak annons