Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bohus annons
Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Arkiv: november 2018


Innendørs

På lange, mørke kvelder blir gardinløse vinduer som mørke, kalde hull midt i veggen. Med gardiner mykes overgangen mellom vegg og vindu opp, og rommet får en lunere og mer intim atmosfære. Få inspirasjon til å matche gardiner og veggfarge!

Innendørs

Teppene er på full fart inn på teppeløse gulv, og nå skal teppene helst være så store at alle beina kommer inn på teppet.

Innendørs

I sommer slo blomstermoten ut i fullt flor. Vi kledde oss i blomstrete kjoler, skjorter og bukser. De fleste var med på notene. Nå tar vi blomstermoten hjem.

Offentlig miljø

Radisson Blu Park Hotel på Fornebu trengte en oppgradering. I fjor ble hotellet ferdig renovert, og nå ønskes både business- og feriegjester velkommen til å finne roen et steinkast unna Oslofjorden.

Innendørs

Med 45 kjedeeide butikker og 9 franchise-takere, mener Flügger at det er plass til mange flere i konseptet. Nå leter de aktivt etter folk som vil drive egen fargehandel.

Fargesetting

Det er fascinerende å vandre ute en månelys kveld. Det er mørkt, men likevel lyst. Vi aner mer enn vi ser. Det er både spennende og pirrende. Her er det masse inspirasjon til fargesetting av hjemmets hule.

Fargesetting

Planlegger du å skifte farge på veggene i stuen? Start med å finne stemningen du ønsker i rommet, deretter tar du opp jakten på den rette fargen, tipser erfarne fargesettere.

Innendørs

En tapetnyhet som ble lagt spesielt merke til under London Design Festival i høst, var kolleksjonen Botanical Botanica fra det velkjente engelske tapethuset Cole & Son.