Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Arkiv: juli 2019


Innendørs

Når du skal male vegger og innredning i entréen, gjør du klokt i å velge en godt vaskbar og slitesterk kvalitet. Velkommen inn, skal du være.

Innendørs

Med våtromsvinyl på baderomsgulvet får du et mykt, varmt og slitesterkt gulv som samtidig fungerer som membran. At det også både er er fint og lett å holde rent gjør det til en favoritt.

Utendørs

– Styr unna trendfella, og se heller på helheten huset er en del av og hva du liker. Da finner du fargen du vil trives med lenge. Det er ekspertenes tips til deg som er usikker på valg av farge.

Utendørs

Late dager på hytta er topp, men hvis virketrangen blir for stor har vi forslag til noen hyggelige sommersysler her.

Innendørs

Sommerfest, dåp, konfirmasjon eller bursdag. Festlighetene står i kø. Med tapet på bordet er det lite som skal til for å løfte stemningen.

Utendørs

Selvrensende maling sørger for at huset holder seg pent lenger. – Denne malingen gir også overlegen glans- og fargestabilitet, sier Anders Hvinden.

interiorkupp annons
HappyHomes annons