Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Porsgrund Bad annons
Krefting annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Arkiv: september 2018


Innendørs

Trappa mellom etasjene i boligen kan være årsak til mye støy. Med mykt belegg på trinnene reduseres lydene av tråkk opp og ned. I tillegg er det mindre fare for å gå på ratata.

Før du begynner

Pensler og ruller er selvsagt når det skal males. Men det finnes også andre smarte verktøy som gjør malerjobben raskere og enklere. Her er tre av dem.

Innendørs

Å male mønster på veggen kan være den perfekte måten å vise litt mer personlighet i interiøret. Her kan du se hvordan du kan male ditt eget heksagonmønster.

Innendørs

Hvis du oppdager en person som står med pannen mot et tre når du går i skogen, må du ikke bli urolig eller tilkalle hjelp. Det kan være en skogsbader du ser.

Spørsmål og svar

Jeg har furubord fra 70-tallet som er malt og lakkert. Jeg vil få dette bort, og beholde treflaten naturfarget. Finnes det en overflatebehandling som er matt og ikke synes, men som takler mye søl?

Innendørs

Det finnes maling som effektivt fjerner røyklukt fra huset ditt. – Å få det luktfritt er enklere enn mange tror, sier Christine Hagen Pettersen.

Offentlig miljø

Med gummibelegg i de åpne kontorlokalene til LPO Arkitekter, blir det mindre støy, godt å gå og lett å holde rent – og selvfølgelig tiltalende for øyet. Det er tross alt arkitekter som holder til her.

Innendørs

Med lakkmaling kan du få stolen og veggen i samme farge, og bruke den samme malingen. Lakkmalingen gir en hard og slitesterk overflate og fungerer like godt på metall som på treflater.

Innendørs

Oslo Design Fair er den store innkjøpsmessen for de som driver interiørbutikker her i landet. Vi besøkte høstmessen for noen dager siden, og her er noen smakebiter på hva vi kan vente å se i butikkene framover.

Tarkett annons