Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Tarkett annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Kjeller

Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av kjelleren.

Artikler

Vi skal legge gulv i kjelleren, og har radonduk under betongen. Fungerer radonduken også som fuktsperre, eller må vi ha det i tillegg oppå betonggulvet? Betonggulvet støver litt, og jeg lurer også på om det gir problem med vedheft når vi limer nytt gulv.

Vi skal bygge opp et kjellergulv, og benytte avrettingsmasse som ett av øverste lag. Kan man behandle eller polere avrettingsmasse og benytte dette på samme måte som polert betong?

Rommet hadde blitt brukt som lagerrom gjennom flere år, og var ikke viet videre oppmerksomhet. Familien ønsket seg et rolig leserom, og endelig ble det fart i sakene.

Har du en kjeller som du egentlig ikke helt vet hva er til for, bortsett fra å samle skrot? Da sitter du muligens på en liten arealperle, slik interiørstylist Signe Schineller gjorde.

Med bruk av åpne løsninger følger nye behov for uforstyrrede plasser i boligen. Da familien på fire flyttet til nytt hus, ble rommet i kjelleren derfor gjort om til en "ikke-typisk" kjellerstue med god plass til lek og moro.

Siv liker ikke kjellere, og synes heller ikke særlig om kjellerens lille husdyr edderkoppen. Derfor tok det tid før familien innredet underetasjen i huset. Da de gjorde det, ble det bevisst brukt materialer vi ikke forbinder med kjellerstuer.

Den unge familien fikk en sjokkopplevelse kort etter at de hadde flyttet inn i sitt nye hus. Vann og parafin på ville veier hadde gjort store skader i kjelleren. Hele etasjen med kjellerstue, bad og bod måtte totalrenoveres.

Kan en mørk gang i kjelleren bli lys og lekker? Jo, da - med hvitmalte vegger og et sprekt vinylbelegg på gulvet fikk denne kjellergangen et realt løft. Tør du, har du alle sjanser til å få et annerledes gulv. Det finnes praktisk talt ingen begrensninger når det gjelder vinyl!

En overfylt kjellerstue ble forvandlet til et koselig oppholdsrom med tv-krok og sofa, to arbeidsplasser og en ekstra seng for overnattingsgjester.

Relatert moodboards

Finn din nærmeste