IFI logo
Se flere bilder
ifi.no lanserer forum

Foto:

ifi.no lanserer forum

Er du usikker på et produkt eller en metode ved oppussingen? Vil du ha andres råd om fargevalg til stuen? Legg ut ditt spørsmål på ifi.no/Forum og få svar fra andre brukere!

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifi.no er en nettportal for alle som skal bygge nytt, pusse opp eller bare ønsker å holde seg oppdatert om interiørnyheter og -trender.  Her finnes inspirerende artikler og bilder, nyttige tips og slik-gjøres-det-beskrivelser. Siden oppdateres daglig med nytt og spennende stoff for interiørinteresserte og oppussingslade. Hver måned har ifi.no over 100.000 brukere.

Åpent for alle

Nå lanseres også ifi.no/Forum. Dette er en unik mulighet for deg å få tips og råd fra andre brukere om produkter, metoder, trender og fargevalg! Forumet er en møteplass for forbrukere og bransje hvor meninger og løsninger kan deles. Forumet blir åpent for alle, og IFI vil ha rollen som moderator.

Det er med spenning at vi åpner forumet hvor brukerne selv kan utveksle erfaringer, sier Kristian Owren, administrerende direktør i ifi.no.

Se flere bilder
Kristian Owren, administrerende direktør for ifi.no

Foto:

Kristian Owren, administrerende direktør for ifi.no

Flere seksjoner

Ved å registrere seg som bruker på ifi.no, kan du skrive et innlegg under en av seksjonene i ifi.no/Forum. Lag en tråd med ditt spørsmål under en av seksjonene "Tapet", "Gulv", "Maling innendørs", Maling og beis utendørs", "Verktøy", "Lim, fug og sparkel", "Fliser", "Baderom", "Nyttige produkter og gode tips", "Håndverkertjenester" eller "Tekstil". 

Andre brukere som har erfaring fra det du spør om, kan da svare på spørsmålet.

Kvalitetssikring av vårt innhold har alltid vært viktig for oss i IFI. Vi kommer til å følge med, men kan ikke garantere for alle råd og tips som blir utvekslet, sier Kristian Owren.

Se flere bilder
Still spørsmål og få svar på Ifi.no/Forum.

Foto:

Still spørsmål og få svar på Ifi.no/Forum.

Inspirerer til oppussing

Ifi.no driftes av Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI), som er en non-profit organisasjon med 845 vare- og tjenesteleverandører innen farge- og interiørbransjen som medlemmer. IFI arbeider som ambassadør, inspirator og pådriver for igangsetting av nye store og små oppussings-, og nybyggsprosjekter i Norge. Organisasjonen arbeider for økt totalmarked, og mersalg av medlemmenes produkter.

Gjennom ulike arrangementer ønsker vi å være en plattform for dialog og sparring med andre bransjeaktører.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.