IFI logo

Forum

Membran og flislegging

Visninger: 6112

Avatar
Tor91

Hei!

Jeg har for en liten stund siden kjøpt meg en leilighet, som jeg skal pusse opp. jeg ville starte med bad og kjøkken for å gjøre det levelig så kjapt som mulig. Så har det seg slik at jeg selv er tømrer og bestekompisen min er murer. hvordan funker det egentlig hvis vi har en avtale der jeg gjør tømrer arbeid for han og han gjør murer arbeid for meg? Kan han for eksempel ta å smøre membranen og gjøre dette skikkelig, deretter å få membranen testet og arbeidet godkjent gjennom bedrift slik at det blir papirarbeid og bevis på at det er gjort skikkelig når leiligheten skal selges ved en senere annledning?

vil eventuelt prisen på leiligheten synke betraktelig hvis der ikke er bevis på at murer arbeidet er gjort av en bedrift? 

Avatar
siljemeum

Han er erstatningspliktig i 5 år dersom han gjør noe feil så dere må gjøre det skikkelig og dokumentere alt. Så lenge det gjøres etter spesifikasjonene med riktige tykkelser og nok sjikt så er det greit. Pass på å dokumentere alt som gjøres, ta bilder av produkter og arbeidet. Det beste er såklart at kompisen din har våtromssertifikat og ikke slurver. Betalingen er opp til dere, bare få elektriker og rørlegger til å gjøre elektrisk og vvs!

Avatar
HarryJohnson
Avatar
HarryJohnson
Legg innlegg til forumområde
Rapporter upassende språk til moderator
Nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.