Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Søkresultat:

70 treff på “ellen skifjeld”

Sorter resultat etter:

Innendørs

Til den landlige stilen i sommerhuset passet det utmerket med en gammeldags type liftgardin. Det lette linstoffet slipper inn godt med lys, mens de mørke gardinstengene gir karakter.

Fargesetting

Kjøkkenet bør være appetittlig og fresht, men kan gjerne ha litt fart fargemessig. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge. Her er noen råd om hvordan du kan fargesette kjøkkenet.

Ute på juleshopping i siste liten og uten forslag til julegaver? Hvorfor ikke gjøre noe helt annerledes og leie en interiørkonsulent i gave til en du er glad i?

Innendørs

En trapp er ikke bare et gjennomfartssted. Mange trapper er smykker som med fordel kan fremheves. Å ha ulik farge og glansgrad på inn- og opptrinn i trappen er både en pen og en praktisk løsning.

Interiørkonsulent Ellen Skifjeld Lønnestad er godt kjent for leserne av ifi.no. Vi besøkte henne hjemme, og bringer videre noen lure knep både når det gjelder farger og møbler.

Innendørs

I de fleste norske hjem finner du peishetter og pipemurer som enten er i teglstein, skifer - eller de er hvitmalte. Men, det er ingen ting i veien for å benytte andre farger for å skape en bedre helhet i interiøret.

Innendørs

Du trenger ikke nødvendigvis rive hele den gamle innredningen for å få følelsen av et flunkende nytt og moderne kjøkken. Med litt maling og smarte triks er du langt på vei.

Innendørs

Eierne av boligen syntes de var omgitt av umalt furupanel, og nå ønsket de å bli kvitt dette hyttepreget og få mer lys i rommene.

Innendørs

Paret ønsket definitivt ikke hvite vegger i stuen, men innrømmer å ha rynket på nesen da interiørarkitekten foreslo oransjerosa. Men oransjerosa ble det, og nå er hele familien strålende fornøyd.

Innendørs

Å trekke om stolene kan vise seg å være lurt. Se bare hvordan et nytt stoltrekk i lilla kan være det som gir en ny stil og gjennomgående farge til hele huset.

Innendørs

Melerte fliser som er enkle å holde rene var et godt valg til entréen på hytten. Familien på fem trenger praktiske løsninger, og plass til tøy for alle vær. En kompassrose i mosaikk pynter opp og gir en maritim touch til interiøret.

Innendørs

Også små rom kan gjøres fremtredende. Se bare på dette gjestetoalettet, som har fått halvblanke, blå striper mot den matte hvite veggen.

Innendørs

Ikke vær redd for å bruke mønstrede vegger på soverommet. En fondvegg kan bli rommets smykke! Men vil du ha farger og mønstre på flere vegger - blir resultatet mer balansert med roligere og mer duse mønstre.

Innendørs

De myker opp stemningen i et rom, gir varme og demper akustikken. Tekstilene kan også være den berømte prikken over i-en, som gir rommet en unik karakter.

Fargesetting

I år etter år har fargetrendene gått i hvitt, beige og grått. Men er fargen av snø og gråvær det eneste rette i et kaldt vinterland? Kanskje vi nå trenger noen mer sommerlige farger å varme oss på? Tenk om farger på vegger og møbler er like sunt som fargerike grønnsaker og frisk frukt?

Innendørs

Når gradestokken kryper nedover, øker behovet for å stenge kulden ute. Når sur trekk siver mot oss fra vinduer og dører, hjelper det lite om rommet er aldri så lekkert. Da leter vi etter tiltak som varmer.

Innendørs

Men ikke kun åpent og lyst - tanken om å skape et helhetlig interiør var den alt overskyggende idéen under planleggingen, ombyggingen og innredningen av det nye kjøkkenet.

Slik gjøres det

Et trappegjerde kan fungere som et stengsel for romfølelsen. Et glassgjerde vil i stedet gi boligen et estetisk løft. En ny trappefarge kan dessuten enkelt endre følelsen av en svevende trapp til en godt forankret trapp.

Fargesetting

Du tenker kanskje at den klassiske eikeparketten er en nøytral flate? Det er den ikke. Gulvets farge er ofte det som påvirker de andre fargene i rommet mest. Husk derfor på gulvet når du skal finne maling eller tapet til veggene.

Innendørs

Møt Andreas Lunde (30), ungkar og livsnyter i Porsgrunn. For bare få måneder siden sto han som fersk eier av et klassisk 60-tallshus med skrikende behov for fornyelse. Mannen fikk proff hjelp, og lever i dag godt i en stilsikker miks av klassiske og moderne ingredienser.

Innendørs

Ulike gulv kan gjerne kombineres ved åpen kjøkkenløsning. Da dette huset ble pusset opp ble det åpne allrommet delt inn i soner slik at ulik materialbruk i kjøkken, spisestue og stue harmonerer med hverandre.

Før du begynner

Sommeren er for lengst over, og det er tid for å kose seg innendørs. La deg inspirere av høstens vakre farger, og gjør hjemmet ditt personlig og varmt. I nyeste utgave av Inspirasjon kan du få mange gode impulser og råd. Bladet får du hos din lokale fargehandel eller byggvarehus.

Innendørs

-Mønster på gulvet kan være den lille forskjellen som skal til for å gi et litt for stramt og sterilt kjøkken personlig karakter, sier interiørdesigner Ellen Skifjeld. Hun har selv mange fornøyde kunder med rutete gulv på samvittigheten.

Innendørs

Huset bestemte! - Slik beskriver familien oppussingen av den gamle eneboligen i en av Oslos villabebyggelser. Paret hadde ulik smak og førte lange diskusjoner, men til syvende og sist lot de huset og magefølelsen avgjøre hvordan interiøret skulle bli.

Innendørs

TV-stuen var liten og trang, uten avstand nok til flatskjermen familien ønsket seg. De søkte hjelp til å finne en løsning. Dette førte ikke bare til at huset ble mer funksjonelt og lettere å leve i, men også at det fikk helt nye farger.

Fargesetting

Blått er hot i år ifølge trendene i inn- og utland, men hvordan bruker vi blått i interiøret, undres mange.

Innendørs

Liftgardin er en enkel gardin som har navn etter et snortrekk som er montert bak på gardinen for å heise den opp eller ned.

Flere artikler

Tarkett annons