Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Drøm deg bort med tapet på soverommet

  •  
  •   Publisert:
  Borge
Med tapet på soverommet kan du skape den stemningen som får deg til å slappe av.
Blått tapet på soverommet
DRØM: Tapet kommer i utallige farger og varianter, og det er enkelt å finne noe som matcher din personlighet. Her er Lino 379106 fra Eiffinger, som føres av Storeys. Storeys

Tapet gir dybde og liv til veggene, og det er ikke vanskelig å sette opp. På bare få timer kan du få et nytt rom med personlighet og den atmosfæren du ønsker. Enten du skal tapetsere én vegg eller fire – soverommet vil få en helt annen karakter når du er ferdig.

Finn din favoritt

Det er ulikt hva som får oss til å slappe av. Og for å finne din favoritt blant alle tapetdesignene, og finne det tapetet som hjelper deg å koble av, er det lurt å starte med å finne ut hvilken stemning du ønsker å skape. Liker du det lunt og varmt, svalt og luftig eller mørkt og elegant? Noter ned stikkord, finn inspirasjon og lek deg gjerne med moodboard.

Mørkt tapet på soverommet
RO: Hva som får oss til å finne roen, varierer fra person til person. Derfor er det viktig å finne ut hvilken stemning som får deg til å roe ned. Tapetet fra Borge, Oriental Dreams 1904, gir en mørk, lun stemning. Borge

Tenk på omgivelsene

Blomstrete tapet på soverommet
HELHET: La fargene i tapetet bestemme farger på andre interiørdetaljer, som tepper, sengetepper, puter, nattbord, etc. Tapetet er New Dawn Rose fra kolleksjonen inBloom fra Borge. Borge

Ta også hensyn til gulvet og eventuelt annet i rommet – husk at tapetet er en del av en større helhet som sammen skal skape en god atmosfære. Gulvet er en stor flate i rommet, og det er viktig vurdere tapetet mot gulvet før du bestemmer deg. Og når du har funnet ut hva du liker, er det lurt å spørre om hjelp i butikken. Så er det magefølelsen som avgjør!

LES OGSÅ: Venke Knutson: − Derfor har jeg tapet i alle rom

Kombiner maling og tapet

Skal du kombinere maling med tapet, enten ved å male noen vegger eller ved å male lister, vinduer og dører, gjør du lurt i å starte med å finne drømmetapetet. Det er mye enklere å finne en farge som matcher tapetet, enn omvendt. Maling kan brekkes i nær sagt alle farger og nyanser, så du vil ikke ha noe problem med å finne en som passer.

Ta gjerne utgangspunkt i fargene som finnes i tapetet når du skal finne farger til både vegger, lister, teppe, sengeteppe, gardiner og annet i rommet. Det skaper en fin og harmonisk helhet.

Tapet og tekstiler på soverommet
STEMNING: Med luftig, sommerlig tapet, varmt teppe på gulvet, deilige tekstiler og fint avstemte farger kan du sove godt om natten. Her er tapet og tekstiler fra Sanderson sin kolleksjon Port Isaac, som føres av Intag. Intag

Dette ble brukt:

Hovedbilde/STEMNINGSSKAPER:
  • Gult tapet i front: Apelviken, Apelkvist 33017 – BORGE
  • Mønstret tapet soverom: Apelviken, Anemone 33002 – BORGE
DRØM:
  • Tapet: Eiffinger, Lino 379106 – STOREYS
RO:
  • Tapet: Oriental Dreams 1904 – BORGE
HELHET:
  • Tapet: inBloom, New Dawn Rose – BORGE
STEMNING:
  • Tapet: Sanderson, Port Isaac – INTAG
Les også 7 trinn til hotellstil på soverommet

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons