Kategorier
Meny
Konto
Annonse
HappyHomes annons

Enkelt å matche maling og tapet

cloud_download
fullscreen
 • Enkelt å matche maling og tapet

  Foto: Flügger

 • Enkelt å matche maling og tapet

  Foto:

 • Enkelt å matche maling og tapet

  Foto:

 • Enkelt å matche maling og tapet

  Foto:

Med noen malte vegger i kombinasjon med tapet får du i både pose og sekk. De malte flatene gir ro og dominerer ikke rommet, mens de tapetserte veggene gir dynamikk og spenning til interiøret. Nå er det blitt enkelt å velge farger til tapetet også!

Annonse

Farger kan være vanskelig. Etter flere tiår med hovedsakelig hvite vegger, blir det stadig mer populært å sette farger på veggene. Samtidig er tapet i vinden som aldri før! Og nå er det enklere å få tapetserte og malte vegger til å passe sammen.

Den nye tapetkolleksjonen Botanic Garden fra Fiona består av syv design, inspirert av hageblomster. Mønstrene er tolkninger av velkjente blomstersiluetter, utført i kull, blekk og akvarell. Dette gir tapetene et både håndmalt og dynamisk, upolert uttrykk. Her finner du sommerfugler, hengepil og stemorsblomster, i myke pasteller, olivengrønt og midnattsblått. 

Unike farger
S2005-Y80R matcher med tapetet designet 510332, Parsley.

S2005-Y80R matcher med tapetet designet 510332, Parsley.

Tapetene passer like godt for fire vegger i et rom, som til fondvegger. Og å finne riktig farge til de malte flatene er blitt enkelt. Uansett om du skal male lister, møbler, dører eller tilstøtende vegger har malingprodusenten Flügger funnet frem en ekakt matchende farge. Alle tapetdesign og fargekonstellasjoner er analysert, og til hver av dem hører nå en unike farge. 

– Til hvert tapet har vi tatt frem en egen, spesiell farge. I alle Flüggers butikker kan man få blandet maling i en eksakt matchende farge ved å taste inn tapetdesignets navn, for eksempel Willow, og det unike nummeret designet har, i blandemaskinen. Fargekodene finnes også på et informasjonsark på baksiden av tapetboken i butikken. Der er de også oppgitt med NSC-kode, forteller Lone Kisbye Bjørnslev, PR Manager i Flügger.

Skaper harmoni
Virvlende blader fra piletre i blå farge.

Virvlende blader fra piletre i blå farge.

– Bak hver farge ligger grundige overveielser av kulørthet, hvithet og sorthet. For hver farge har vi hatt fem til ti prøver til vurdering. Fellesnevneren bak hvert valg er at fargen harmonerer med sitt tilhørende tapetdesign. Tapetet setter tonen, og den malte flaten støtter fargen, uten å virke prangede i rommet eller å forstørre fargen, sier hun.

Mer informasjon

Mer informasjon:

Flügger

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]