Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Rosa tapet mot brystkreft

I høst kan du støtte Rosa sløyfe-aksjonen ved å kjøpe et tapet. Fiona Walldesign har tatt frem en frodig design, Bloom, i anledning årets innsamling. Kreftforeningen får uavkortet 50 kroner for hver solgte tapetrull.

  • 50 kroner fra hver solgte tapetrull av designet Bloom fra Fiona går uavkortet til Kreftforeningen i forbindelse med årets Rosa sløyfe-aksjon.

    Foto:

  • Som et flott supplement til tapetet har vi utvalgt de to feminine fargene Daisy og Lilly, som får Bloom til å blomstre enda mer på veggen.

    Foto:

  •  Mal en vegg ved siden av tapetet, gulvet eller kanskje en ramme, som får Bloom til å springe ut fra veggen.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Hvert år får nærmere 2.800 kvinner i Norge diagnosen brystkreft, og for å øke kunnskapen om brystkreft arrangeres i oktober hvert år Rosa sløyfe-aksjonen. I år samler aksjonen inn penger til Kreftforeningen og Foreningen for brystkreftopererte, for 13. år på rad.

Tapetser med støtte

Til støtte for aksjonen har Fiona tatt frem et spesielt tapet, med en rosa blomsterdesign. 50 kroner fra salget av hver tapetrull går uavkortet til aksjonen.  

- Vi er stolt over kunne bidra til støtte for kampanjen, den fortjener masser av støtte, sier Lone Bjørslev Kisbye, PR-ansvarlig i morselskapet Flügger A/S.

Bloom kan samles i større eller mindre buketter på en enkelt vegg, i et skap eller i hele rommet, eller hvorfor ikke kjøpe en tapetrull til å bruke som gavepapir!

Håndtegnet design

Rosa sløyfe-tapetet heter Bloom, og motivet består av store, vakkert tegnede peoner i nydelige rosa, nærmest akvarell-lignende farger. Bloom vil lyse opp ethvert rom med sin overflod av lyserød glede.

- Peonen har vi valgt fordi den med sin spinkle stilk og enorme blomsterkrone symboliserer styrke, sier hun.

Mønsteret er håndtegnet av Fionas egne designere, og finnes bare i én design, og i én fargekonstellasjon. Det selges hos Flügger-forhandlere og i nett-butikken flugger.no

Oppdatert: 11.03.2015  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]