IFI logo
Se flere bilder
Tapetser med rosa for brystkreftsaken

Foto: Flügger

Tapetser med rosa for brystkreftsaken

Denne høsten kan du pusse opp med god samvittighet. I anledning Rosa sløyfe-aksjonen har Flügger lansert et helt nytt, rosa tapet hvor 50 kroner per solgte rull går uavkortet til Kreftforeningens aksjon.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rosa sløyfe-aksjonens formål er å bidra til å bekjempe brystkreft gjennom å spre informasjon og øke kunnskapen om sykdommen, samt å samle inn penger til brystkreftforskning. Det er i år 14. gang den rosa måneden markeres i Norge.

Tapet for en god sak

Det finnes mange måter å støtte saken på. Maling- og tapetprodusenten Flügger har i år, som i fjor, valgt å lansere et spesielt tapet som sikrer Rosa sløyfe-aksjonen 50 kroner for hver solgte rull.

- Vi vet selvfølgelig at et nytt tapet på veggen ikke endrer situasjonen for den enkelte brystkreftpasienten, men det gjør de kontante bidragene – hvis det er nok av dem. Siden det er farger og tapet vi har greie på, er det naturlig for oss å støtte saken på denne måten, sier Lone Kisbye hos Flügger.

Skjønnhet og farger skaper glede

Årets Rosa sløyfe-tapet heter «Florence», og er designet av Elsa Krogh. Motivet er store og stilige roser som kan folde seg ut på en eller flere vegger. Tanken bak designet er at selv om brystkreft er et alvorlig emne, trenger ikke tapetet være grått og trist. Tvert imot; flotte farger og harmoniske nyanser virker som regel oppmuntrende og stimulerende, uansett hvilken sinnstilstand man er i.

- Navnet har tapetet fått etter inspirasjon av Florence Nightingale, som jo tilegnet sitt liv for å kunne yte omsorg. I tillegg ble vi ble inspirert av navnet til Firenze, som opprinnelig ble kalt Fiorentina - som betyr den blomstrende, forteller Kisbye.

Se flere bilder
Skjønnhet og farger skaper glede

Foto:

Mer informasjon

www.flugger.no

www.rosasloyfe.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.