IFI logo
Se flere bilder
Optimisme gjenspeiles i fargene

Foto: Flügger

Optimisme gjenspeiles i fargene

Stilfullt, med støvete og velstemte farger, går vi 2013 i møte. Trendpilene peker i retning mot mer farger - og Flüggers trendeksperter har plukket ut sine 28 beste kulører, og fire flotte tapetdesign for neste år.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rundt om i verden rammes land etter land av økonomisk tilbakegang. Til tross for det – eller kanskje takket være det – vokser optimismen og fremtidstroen på våre breddegrader.

- Vi trenger å si ja. Til begeistring, til glede og til nytelse, sier Lone Kisbye i Flügger.

Maling- og tapetleverandøren er virksom på mange markeder i Europa, og de ser at økonomien tvinger oss til å skru ned forbruket – men ikke til å skru ned optimismen.

Maling og tapet

- Vårt trendfargekart for 2013 består av 28 livbejakende farger innen fire forskjellige tema, sier hun.

Til hvert tema hører også en tapetdesign. Året som kommer vil være preget av varme toner, slørete nyanser, forførende dybde og historisk harmoni, skal vi tro Flüggers trendteam.

- En ny tidsånd er født. Flügger gir den farger, sier Kisbye.

De fire tema er:

"Epoken"

Med lett støvete rosa, lilla og grønnturkise farger gir vi fortiden en renessanse og åpner for minner i velstemt serie på syv farger, som tilfører nåtiden dybde og stil.

"Hjertet"

Syv glade og fargesterke farger utgjør temaet Hjertet. Det er toner som appellerer til følelsene og hyller etniske mønstre og brente nyanser.

"Sløret"

Temaet Sløret er mer forsiktig med fargebruken, og består av syv lyse klassikere med utviskede kontraster og en gjennomskinnelig skjørhet som vekker tåkete erindringer om uklare drømmer.

"Nytelsen"

Med sjokoladebrun dybde og fløyelsmyk skjønnhet frister de syv sanselige fargene i temaet Nytelsen. Her forenes livsglede og lyst.

Alene eller sammen

- Hver enkelt farge kan stå alene og dominere et rom, et møbel eller en flate. Men man kan også spille flere ut mot hverandre og oppleve en helt ny magi. Badet kan for eksempel få lekre mørkebrune vegger og kremfarget treverk. Du kan skape en rolig atmosfære på soverommet med store saltblå flater og gi ekstra liv til stuene med en frodig grønnfarge på veggen, sier Lone Kisbye.

Mer informasjon

www.flugger.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.