IFI logo
Se flere bilder
Wild Life på tapetet

Foto: Produsentene

Wild Life på tapetet

Hva skjer hvis du kombinerer det ville og vågale med det pene og diskré?

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tapet er denne våren aller hotteste interiørtrend, og det siste nye er en kolleksjon der tapetene skal kombineres for å lage spennende kontrastfelt på veggen. Tapetkolleksjonen har fått navnet Wild Life, men hvor "vill" du ønsker å være er imidlertid opp til deg selv.

Sebrastriper

Hva med et felt med spennende sebrastriper til å live opp en ensfarget vegg? Eller en kombinasjon av smale, diskré striper med kraftige, organiske naturmønstre?

"Mix and match" er stikkordet for denne kolleksjonen, der rolige og diskré tapet skal settes sammen med mer vågale og kraftige mønstre. De kraftige mønstrene kan henges både horisontalt og vertikalt, de kan dekke en hel vegg eller bare deler av veggen, eller de kan droppes helt hvis man skulle foretrekke det.

Lett å variere

Fordelen med et slikt kontrastfelt på veggen er at det frisker opp interiøret og gi en helt ny romfølelse på et øyeblikk. Og går du lei, eller ønsker variasjon, er det fort gjort å henge opp et nytt tapet over kontrastfeltet.

Kolleksjonen inneholder 48 tapet fordelt på seks forskjellige mønstre, og er et 100 % fibertapet som er både slitesterk og vaskbart.

Disse fører produktet:
  • Storeys, tlf: 63 84 68 20
  • Flügger, tlf: 23 30 21 90
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.