IFI logo
Se flere bilder
Vrangbord til veggs

Foto: Storeys Wall

Vrangbord til veggs

Strikk er in - det er det ingen tvil om! Hva med en røff vrangbord på veggen? Med vårens tapetnyheter er det enkelt å få en trendy og uvanlig vegg!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordmenn har trukket strikketrenden til sitt bryst. De mest kreative og fingernemme strikker putetrekk, pledd og puffer selv, mens andre benytter seg av interiørbutikkenes store utvalg. Siste tilskudd på strikkefronten er et nytt tapet med utseende av en vrangbord.

- Tapetet er en naturtro imitasjon av en strikket vrangbord som skaper en myk og varm atmosfære i rommet, sier Torhild Rustenberg hos Storeys Wall.

Tapetet har det passende navnet Vrangbord, og finnes i både en beige og grå variant, slik at de kan passe i mange interiører. Vrangbord er et vinyltapet med fiberbakside, og er enkelt å sette opp på veggen. Eller kanskje man kan være kreativ og tapetsere et skap, et bord eller andre møbler?

Mer informasjon

www.storeys.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.